2777
2789
عنوان

خانوما جا من بودید چیکار میکردین

599 بازدید | 21 پست

الان دو هفتس با شوهرم دعوا کردم اساسی خانواده ها هم مفهمیدن چون من واقعا دارم زجر میکشم آقا هر شب تا دیر وقت بیرونه طلاهامو ک برا خونه سازی  فروختم کلا زده زیرش ک تو اصلا طلایی نداشتی همه رو خانوادم خریدم اون موقع قول داد میخرم خونه ای ک ساختیم ب نام پدرشه هرچی پول دستش میاد برای خونه خرجش میکنه تا من حرف درمان و تفریح و.. هم میزنم میگه ندارم هزار تومن پول نمیزاره دستش بیاد همرو خرج خونه و مغازه ای ک بنام پدرشه میکنه الان لج کرده حتی سهم داداش هم میده هر شب تا یک میاد خونه چند بار رفتم نزدیکش ازم دوری میکنه میگم بغلم کن میگه دیگه نمیخامت الان 15 روزه میگه تو چ حقی داری راجب اینکه کجا میرم کجا میام پولام رو چیکار میکنم نظر بدی 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

میگم پس من ده سال زنتم حق من چی میشه میگه شکم خرجتو دادم برات بسه گفتم حداقل طلاهامو پس بذه میگه مگه طلا داشتی خانوادم خریدن توهم فروختی 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

شبها میره تا 12 یک شب میاد خونه تا نیاد میگه خسته ام دستم نزن گفتم من نمیتونم تحمل منم پس برو طلاقم بده میگه کم کم خودت میری

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دارم عذاب میکشم اصلا هرچی هم گفته باشم اجازه نداره اینجوری رفتار کنه باهام اصلا اینجور قهر نبودیم میگه ای کاش همون اوایل طلاقت میدادم گفتم چرا ندادی میگه خل  بودم ده سال منو گیر آورد بچه دار شدم خونه ساختیم الان اینجور بازی درآورد من چ گهی بخورم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
غلط کرده بترسونش بگو بچه ت را بگیر مال خودت من طلاق میخوام بزار بیفته تو چم و خم دادگاه یکم ب خودش ...

دارک میمیرم دیشب فقط گفتم تا دیر وقت کجا بودی باز شروع کرد دعوا ب توچ مگه وکیل منی باید بهت جواب پس بدم باز شروع کرد دعوا تهدیدم کرد دهن باز کنی شب میرم بیرون میخابم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
☹️☹️☹️☹️ چیزی موند دیگه از این زندگی ؟ خانواده ها که فهمبدن کسی کاری نکرد ؟

نه میگن چیکار کنیم مادرم میگه اگه میخای جدایی پشتتم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

من جات بودم خونمون را میکردم کاروانسرا ، هرروز دوست و خانواده و فامیلم را هی دعوت میکردم و خرج میذاشتم رو دستش تا بفهمه زندگی خرج داره ، جاهایی هم ک اعتبار داره  و میشناسنش قسطی ی چی برمیداشتم ....اگه حرفی میزد میگفتم من ک کاری ندارم اینها هم جزو مخارج روز مره اس....ادم لجباز و به دردنخور را باید ذره ذره نابودکرد

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من جات بودم خونمون را میکردم کاروانسرا ، هرروز دوست و خانواده و فامیلم را هی دعوت میکردم و خرج میذاش ...

ی جور رفتار میکنه کن شکاک بشم شب تیپ میزنه ماشین میگیره تا 1 بیرون تو دلم ترس انداخته شب میگه فردا میریم دادگاه صبح پا میشه میره دنبال کاراش اصلا نزدیکم نمیاد میگه تو خونه میبینمت حالم بد میشه توروخدا چیکار کنم😭

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

نظر خانواده هاتون چیه؟

چقدر بد رفتار میکنه خدا بهت صبر بده

زنگ بزن ۱۴۸۰ مشاوره بگیر

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

نظر خانواده هاتون چیه؟چقدر بد رفتار میکنه خدا بهت صبر بدهزنگ بزن ۱۴۸۰ مشاوره بگیر

قلبم داره از دهنم در میاد الان دوساله ازم دوری میکنه این اخرا بدتر کرد عید گفتم هیچ جا نمیام دبه کرد اپل گفت ماشین نداریم بعد ماشین جور شد گفت هنوز تعویض پلاک نکردم بعد همون ماشین الان زیر پاشه هر روز اینور اونوره

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

جنبه نداشت مالو‌منال بیاد دستش 

اه اعصابم خورد شد بخدا بدن لرزه گرفتم از این شدت بی مهری و نامرد بودن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂