2777
2789
عنوان

میشه بیاین

85 بازدید | 10 پست

سلام دیشب کارت پولم از کیفم افتاده امروز میرم بانک دوباره بگیرمش،چه قدر طول میکشه بهم بدن؟؟

میشه کمکمکنید؟

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتت همون لحظه بهت میدن

مرسی قشنگم♥️

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

همونجا بهت میدن گلم

مرسی نفسم♥️

جدیدا هواس پرتی گرفتم،دیروز داشتم میرفتم نونوا داشتم سمت راستم رو نگاه میکردم دختربچه مدرسه ای داشتن میگفتن عمو هواستو بده هی میگفتن خاله خاله بعد از یک دقیقه برگشتم سمت چپم رو نگاه کردم دیدم ماشین کنارم مونده تا رد بشم،تو راه برگشت از نونوا داشتم میومدم خونه

کلیدهامو از کیفم بیرون اوردم کارتم افتاده بود تو خیابون

اصلا نفهمیدم که افتاده امروز متوجه شدم کارتمو نیست خیلیی هواس پرت شدم🥲😔😫

ببخشید استارتربچه ها من پروفایل دارم؟

نه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792