2777
2789
عنوان

خانوما جا من بودید چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 21 پست
ی جور رفتار میکنه کن شکاک بشم شب تیپ میزنه ماشین میگیره تا 1 بیرون تو دلم ترس انداخته شب میگه فردا م ...

ب نظرم ۴۰روز سوره بقره را با معنا توخونه گوش بده ، صدای اذان راهم بلند تو خونتون پخش کن و صدمرتبه ذکر یا ودود را به نیت مهرومحبت و اشتی بگو .....تواین ۴۰روز بیشتر به اخلاق خودت فکرکن و اصلا اصلا ازش نپرس کجا بودی،کجا میری و کلا اصلا گیرنده ، به خودت برس، شاد باش، اهنگ بذار، مهمون دعوت کن، خودت مهمونی برو ، به بچت بگو درخواست های بیشتری ازش داشته باشه ...کلا فکر کن وجودنداره ولی براش قیافه نگیر ،غذای خوب بپز و خلاصه یه کم تغییر ب خونه و خانوادت و اخلاقت بده ...

شاید ازاینکه همیشه و همه جا کنارشی و پیگیرشی زده شده ، نیاز ب تنهایی داره ...

میدونم سخته ولی باید تحمل کنی ....مطمئن باش بهترمیشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریتو بذار اجرا و عذابش بده. جدا شو‌. چه بیشعور و عوضیه

دارم میمیرم خیلی زندگیمو دوست دارم الان دوساله اخلاقاش بد شده ولی باز اینجور نبود دو هفتس رررررید

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
مهریتو بذار اجرا بترسونش

میترسم بگه طلاق آخه چ گناهی کردم باید اینجوری بکنه باهام چند بار گفتم طلاهامو برام بخر یا چشمم ضعیفه عمل کن یا زودتر بیا خونه همش تا 12 شب میری کافه با دوستات مگه ما آدم نیستیم مسگه هی گیر میدی تو دست و پای منی تو کارای مالی و تفریح و بیرون رفتن من نباید دخالت کنی برای خانوادم کاری میکنم نباید دخالت کنی گفتم پس حق حقوق من و بده پویایی ک برای خونه سازی خرج کردم بده میگه طلا مگه از خونه بابات آورده بودی لخت اومدی لخت هم میری گفتم بدکاره هم میاوردی شبی دو تومن می‌گرفت من ک زنتم میگه شکم بدکاره رو دیگه غذا نمیریختم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

یه مدت محلش نده

زندگی خودت رو بکن،برو باشگاه و بیشتر بخودت برس و ازش دوری کن محلش نده،

نه که باهاش سربه سر بزاری و گیر بدی بهش

فقط زندگی خودتو بکن،انگار که برات مهم نیست،خودت رو با بچت سرگرم کن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779