2777
2789

شاید هم قدر خانواده سخت گیر ؟؟؟

قدر خانواده با محدودیت فراوان ؟؟؟

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحش چی؟ اینکه قرار نیست جوونی کنیم؟؟

میگذره دیگه

دارن سخت گیری هایی که خانواده هاشون قدیم باهاشون داشتن رو روی ما خالی میکنن 

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

ازادی و ارامش خونه پدرم 

تموم تموم انرژیم میذاشتم برا کنکور انتخاب رشته درست میرفتم

حتما حتما حتما شاغل میشدم بعد ازدواج میکردم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
میگذره دیگهدارن سخت گیری هایی که خانواده هاشون قدیم باهاشون داشتن رو روی ما خالی میکنن

من قول میدم

اگه یه روزی دختر دار شدم حتی اجازه میدم شبم بره بیرون 

حتی تو ۱۷ سالگی اگه خودش خاست تنهایی بره مسافرت

turk Giziam

من قول میدماگه یه روزی دختر دار شدم حتی اجازه میدم شبم بره بیرون حتی تو ۱۷ سالگی اگه خودش خاست تنهای ...

منم‌ دقیقا می‌خوام چنین کاری بکنم دوست ندارم سختی ها زجر هایی که من کشیدم دخترم بکشه

خب دیگه پس چون ترک تحصیلی میگن قدر بدون عمرت هدر نره کاری هنری چیزی

ترک تحصیل که نکردم عمدا 

نزاشتن حضوری منم نرفتم 

وگرنه هرچی باشه مدرسع بهتر از خونه اس 

چه هنری؟ وقتی کلاسی نمیرم🥲

turk Giziam