((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊
دارن سخت گیری هایی که خانواده هاشون قدیم باهاشون داشتن رو روی ما خالی میکنن
((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊
تموم تموم انرژیم میذاشتم برا کنکور انتخاب رشته درست میرفتم
حتما حتما حتما شاغل میشدم بعد ازدواج میکردم
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من قول میدماگه یه روزی دختر دار شدم حتی اجازه میدم شبم بره بیرون حتی تو ۱۷ سالگی اگه خودش خاست تنهای ...
منم دقیقا میخوام چنین کاری بکنم دوست ندارم سختی ها زجر هایی که من کشیدم دخترم بکشه