2777
2789
عنوان

رقیه شرعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 437 پست
ایی دوره بدون پول مگه میشه، مه خوم سادم وزندگی ساده ایم دارم اما شرایط زندگی جوری شده اگه ساده باشی ...

نیلو و خدا ی نگاه بکم زانم چ شخصیتی داری مادرممم اینجوری و حسشم خیلی قویه کاملا شناسمد خیلی خیلی کامل ...الان گیشته دی ساده زندگی کن اگر بخای بخودت برسی ک ماهی ۴۰تمن فقط باید هزینه پوشاک خودت کنی ولی خب وقتی نباشه دی باید قناعت کنی چشم پوشی بکی باز کسی ک اینجوریه واقعا دمش گرم خیلی از ادما اینجور نیستن و شوهرانشو نحت فشار میذارن ....

ولا من تخم مرغ و بادمجون نمیخورم بقیه چیزارو میخورممم

قدمت سر چشم شوخی کم ناراحت نباشی اتفاقا نذری داشتیم وتم رکاشکی نزدیک بودی واست مادرم میاورد ولی خب دوری دی تقصیر خودته

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😅🤣🤣🤣قصط چه وسیله هاوردیه؟

فرشیله دی ۳تا سنم ۸۷ملیون ۶۰ملیون نقد کشیدم یکیشو طی دو قسط دوماهه باید بدم ک امروز اولین قسط بود ۱۳۵۰۰🤪🤪ماه دیگم قسط بعدی

دلار ۱۲۰تمن سنم من الان باید ۳۳تمن بو 🤦🏽♂️

😂😅🤣🤣🤣قصط چه وسیله هاوردیه؟

موکت ۸میلون...

روشویی ۶تمن....

ابگرمکن ۱۲تمن....

بخاری ۸تمن....

یدونه فرش یا گلیم واسهاشپزخانه باید بسینم و یدونه فرش برای اتاق اینارو باید حتما بخرم ماه بعد و قسطم دارم تازه 🤪🥺گوناه دیرم ولا

نیلو و خدا ی نگاه بکم زانم چ شخصیتی داری مادرممم اینجوری و حسشم خیلی قویه کاملا شناسمد خیلی خیلی کام ...

وخدا حالمان گیریاس، فقط تماشا بکه وضع مملکت چجوره

اصن دی کار وقناعت وسادگی گذشتیه، مه هرچیم قناعت کنم واقعا نمیرسیم روز به روزم بدتر میشیم

فقط خدادکمکمان بکید

من که ناامید شدم از این وضعیت

موکت ۸میلون...روشویی ۶تمن....ابگرمکن ۱۲تمن....بخاری ۸تمن....یدونه فرش یا گلیم واسهاشپزخانه باید بسین ...

گشتمان گناه دیریم وخدا، از صب که نگاه میکنم همش گریم میگیره، این همه جوون دارن از بین میرن،دلو دماغی برامون نمونده

وخدا حالمان گیریاس، فقط تماشا بکه وضع مملکت چجوره اصن دی کار وقناعت وسادگی گذشتیه، مه هرچیم قناعت کن ...

تازه بیلا عه ۴تمن کوفتیه بدن ببین چقدر گران بو مواد عذایی ماهی ی تمن میدن چمان ایمه گدایمن بیلو فقط چجوری چشت گران بو کنترل له دسیان درچو کی توای نوای مغازه داران بگره و خدا اگر تونستیم عید چیزی بخریم ب صورت من تف بنداز

گشتمان گناه دیریم وخدا، از صب که نگاه میکنم همش گریم میگیره، این همه جوون دارن از بین میرن،دلو دماغی ...

ایلام دیده چنی له شیرکوریله کوشتنه وخدا دیشو اقره گریه کردم چویلم قرمزو بیو ..وضعیت منطقه ایوه چیونه خبر هس!!!ایره دی جنگ مستقیم گلوله س

نمیدونم چرا ادم مریض شیطان پرست زیاده

سلام براگم

هر دومان همشهریم

بچو ده دعا نویس که خوب بوگ. تحقیق بکه ده خانواده خوتان بزان آیم خاص سراغ درن

ای خاوه مار و سگ ایوشی دیونم احتمالا طلسمت کردنع

اگر کسی سراغ نیری درخواست دوستی بیع تا آدرس یکه آرات بیوشم

درضمن رقیه شرعی و... انجام نیگ سرخورد خطرناکه. کار فضای مجازی ناشتوگ فره دیان کلاهبردارن