2777
2789
عنوان

متاهلم یکی ازم خواستگاری کرد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 44 پست
خب منم ک نمیگم مزاحم ایشون از شما خوشش اومده و نمیدونسته شما متاهلی .مگ ادم باشخصیت نمیشه از کسی خو ...

چی بگم شاید چون آستینام بالا زده بودم با آچار سرمو کرده بودم تو ماشین خوشش اومده

چون میگفت دختر جسوری هستی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بنده خدا اومده کمک کرده به اینا بعد شده مزاحم؟ خب حتما از اسی خوشش اومده بود دیگنمیدونسته متاهله

دقیقا  اینجو آدما بی لول هستن که جلوع پدر آدم  و چندتا بچه به آدم نخ میده این یعنی چشم‌سفیده

💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا اینجو آدما بی لول هستن که جلوع پدر آدم و چندتا بچه به آدم نخ میده این یعنی چشم‌سفیده

من خودم حس خوبی نگرفتم اصلنم خوشحال نشدم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خب نفهمیده متاهلی

آره حلقه دستم نبود موهامم مشکیه ابروهامم خیلی پهنه

اسی چقدر حسود ریخته توی تاپیکت.یادمه چند ماه پیش یه کار بر دیگه تاپیکی اینچنینی زده بود بنده خدا رو ...

قربونت نمیدونم چی بگم من فقط حالم گرفته شد اومدم تاپیک زدم ولی به قول شما پشیمون شدم

پیشنهاد دوستی بوده ن خاستگاری پسرا پی لاس زدنن بگین متاهمم فرقی نمیکنه تجربشو هزاربار داشتم من مجردم ...

میگم من زیادی مثبتم😂😂

مزاحم زیاد داشتم ولی این خیلی باشخصیت میخورد باشه 

معلومه ادم ساده و دل پاکی ب شخصیت نیس خیلیا بازیگرا خوبین

ساده که هستم ولی اصلا گول نمیخورم 

بله حق با شماست بعضیا بازیگر خوبین

عزیزم خواستگار نبوده

آره بقیه ام گفتن ولی ظاهرش خیلی موقر بود به مزاحم نمیخورد