2777
2789
عنوان

متاهلم یکی ازم خواستگاری کرد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 44 پست
مستقیم همون لحظه میگفتین من متاهلم همین.

حالم بد شد انگار نتونستم چیزی بگم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حدصی شدن نداشت میگفتی من متاهلم و تمام .پیش میاد

اون لحظه بدم اومد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا اومده کمک کرده به اینا بعد شده مزاحم؟ خب حتما از اسی خوشش اومده بود دیگنمیدونسته متاهله

واقعا عجیبه برام جواب شون  از اسی خوشش اومده و نمیدونسته ایشون متاهل  اگ بدونه و مزاحم بشه اونوق میگن مزاحم

پیش میاد عصبی شدن نداره هر کی مارو میبینه نمیدونه که متاهل هستیم یا نه من به شخصه محل کار نمیتونم حل ...

متاسفانه حلقمو تو خونه گم کردم

ابروهامم خیلی پهنه اصلا زنونه نیست

واقعا عجیبه برام جواب شون از اسی خوشش اومده و نمیدونسته ایشون متاهل اگ بدونه و مزاحم بشه اونوق میگ ...

همین

فقط اونی ک گفته شماره اشو بده شوهرت خونشو بریزه😂😐

جالبه ادعای شخصیت و شعورشون هم میشه این جور ادما

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
معنی خواستگاری کردن هم فهمیدیم !اون درخواست داده باهاش دوست بشید جدیدا خانم های متاهل نگاهشون هم کنن ...

لحنش به مزاحم اینا نمیخورد بار اولم نیست کسی مزاحم میشه 

طرفا رسما داشت طناب میداد

واقعا عجیبه برام جواب شون از اسی خوشش اومده و نمیدونسته ایشون متاهل اگ بدونه و مزاحم بشه اونوق میگ ...

بهش نمیخورد جلف و مزاحم باشه 

سر و وضعش خوب بود موتور زیرپاش گرون بود 

بابا من هروز از این پیشنهاد ها دارم یکیش دوماه پیش بود با شکم گنده نه ماه و یه دختر هشت ساله که کنارم بود موندم پسره چه فکری کرده بود با خودش یکیم پارسال بود تو مجلس از مادرشوهرم خواستگاریم کردن انقدر حال داد😅

همینفقط اونی ک گفته شماره اشو بده شوهرت خونشو بریزه😂😐جالبه ادعای شخصیت و شعورشون هم میشه این جور ا ...

نه مگه دیونه ام به شوهرم بگم 

خب گلم قصدش دوستی بوده نه ازدواج

میگم من آدم مثبیتم 😂😂