2777
2789

متاسفانه خیلی میبینم که میگن برای ازدواج پسر باید حتما ماشین و خونه داشته باشه و مال و منال خوب که میشه سی به بعد 

بعد اعتقاد دارن پسره باید خودشونو بخاطر خودشون بخواد 

مگه شما پسره رو برای خودش خواستی که اونم شمارو واس خودتون بخواد؟؟؟

پسری که اینا میگن یعنی تا سی مجرد باشه تا خونه و ماشین بدست بیاره ازدواج کنه قطعا می‌ره بقول امروزی یه داف میگیره.....

وقتی مال و منال اینقدر مهمه برای بعضی دخترا نگین پسرا هم قیافه و هیکل و... براشون مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم پسری ک نه خونه داره نه شغل نه ماشینزن میگیره چی بشه اخهتا ی حداقل هایی نباشه دختر ک هیییچ خ ...

شغل که باید باشه 

خونه هم در حد خونه اجاره ای و به ماشین....

اینا برای راه انداختن زندگی کافیه

خب پسر بی پول به چه درد میخوره ؟بشینه سرجاش سنگین تره

بستگی داره ازدواج رو چی ببینی 

بعضی دخترا معامله نگاه میکنن ، به اسم یه نوکر به پسر بدبخت نگاه میکنن....

‌

ولی کسی که واقعا به خدا اعتقاد داره و واقعا دینداره(اعتقاد مفت منظورم نیست که طرف بگه من فقط خدارو قبول دارم ولی هزارتا اشتباه و غلط کنه)

دیدگاهشون به ازدواج چیزی دیگس....

نگاه تکامل دارن ، رفیق من دو سال پیش ازدواج کرد ، هیچی نداشت 

دختره هم چون هم عقیدش بود جواب مثبت داد بهش 

هیچ هیچ ، هیچی نداشت فقط تازه یه مغازه زده بود 

امسال دیدمش ۲۰۶ خریده بود ، دختره اگه ازین دخترا بی دین بود می‌گفت بابا این چیه یه ماشینم زیر پاش نیست و ردش میکرد الان تو خونه نشسته بود 

عقد کردن هنوز نرفتن سر خونه زندگی ولی پسره کار کرد بعد دوسال ماشین خرید.....

بستگی داره نگاه فرد به ازدواج چیه ، نگاه اینکه با طرف مقابله زندگیتو با عشق بسازی یا نگاه اینکه منتظر باشی یکی با کارت پر پول بیاد زنگ خونت رو بزنه و ببرت که اونم احتمالا دنبال یه کسی میگرده نیازاشو برطرف کنه....

بستگی داره ازدواج رو چی ببینی ‌بعضی دخترا معامله نگاه میکنن ، به اسم یه نوکر به پسر بدبخت نگاه میکنن ...

ببین اون دختر چقدر بدبخت و حقیر بوده و خانوادش میخواستن ردش کنن به یه پسر بی عرضه خاک تو سر که هیچی نداره و از ازدواج فقط یدونه …داره رفته زن گرفته قطعا اون دختر هم یه ایرادی داشته همینجوری خانوادش مفت و مجانی داداش وگرنه خواستگاری یه دختر درست حسابی و زیبا میرفت خانواده دختر میگیرفتن پسره رو زیر کتک هرچند الان میگه نه اینجورذرر نیست حتی خانواده دختر دکتر بوده فلان و بهمان این از این 

دوم اینکه الان بیشتر جوان ها بی دین هستن و عاقلی و دین داری هیچ ربطی بهم نداره 

سوم اینکه تو خونه مینشست و منتظر خواستگار بهتر بود یا خودش تلاش می‌کرد خیلی بهتر از اینه بره تو جمع بگن شوهرت جی داره سرشو بندازه پایین بگه هیچی یا ماشین رو بگه که الان نصف دخترا خودشون دارن

چهارم اینکه اینا اول زندگی شونه اکثرا که تو اول زندگی مشکل نیست اما زن‌ها بعد پنج سال چشماشون باززمیشه میبینن دوستشون با پولدار ازدواج کرد یا زن‌ها چه زنگی دارن و افسرده میشن و به همون خاطر کار میکشه به خیانت به شوهر و طلاق و بهم زدن زندگی همه چی اولش شیرینه 

در کل پول نداری دختر مردم و بدبخت نکن تو خونه پدرش بمونه عشق و حال کنه سگش شرف داره به مرد فقیر 

بستگی داره ازدواج رو چی ببینی ‌بعضی دخترا معامله نگاه میکنن ، به اسم یه نوکر به پسر بدبخت نگاه میکنن ...

در ضمن الان دخترای دین دار خیلی خیلی بیشتر از دخترای بی دین دنبال مرد پولدارن و اعتقاد به مهریه خیلی زیاد دارن و کلا عقیدشون اینه مرد تنها نان اور خانواده هست و به همون خاطر باید خونه ماشین داشته باشه 

ببین اون دختر چقدر بدبخت و حقیر بوده و خانوادش میخواستن ردش کنن به یه پسر بی عرضه خاک تو سر که هیچی ...

دختره اشناشون بوده اگه ایرادی داشت خودشون بهتر متوجه می‌شدن لازم به گفتن شما نیست‌.....

پسره هم بی عرضه نیست ، حتما این پسرای ولگرد تو خیابون خوبن ماشین شاسی بلند پدر جون رو میزارن زیر پاشون بوق بوق میکنن برای دخترای هم عقل خودشون 

پسره و دختره عقد هستن پسره بعد دوسال ۲۰۶ تو خریده ، گویا معنی عرضه رو کلا نمی‌دونید.....

شما که عرضه دارید تو دو سال ببینم میتونی پراید بخری بعد به اون بگو بی عرضه...

دختر خانوم و خانوادش خیلی با حیا و آدم حسابی هستن اتفاقا ، نصف دخترا کجان که خودشون ماشین دارن؟؟؟ 

بره تو جمع بش بگن شوهرت چیکارس اتفاقا سرشو میگیره بالا شغلشو میگه ، کسیم گفت چی دارین میگه ۲۰ سالشه و ماشین خریده ، در ضمن قدری از بزرگ بودن اون پسر بگم که پدرش فوت کرده و گلیمش رو از آب کشیده بالا....

پدرشم برای یکی مثل تو که راحت زندگی کنی و دشمن نیاد بالا سرت تو جنگ هشت ساله ترکش خورد و چند سال پیش ترکش رفت سمت قلبش و شهید شد......

خیانت و اینچیزا تو امثال اینا نیست...

کسی که هدفش عشق بوده نه پول قطعا چشمش به میلیاردر بیوفته باعث سرخوردگیش نمیشه 

دختری که من دوستش دارم مثل همین دختر خانوم هست انشالا سال دیگه میرم خواستگاریش کار میکنم خوشبختش میکنم 

ایشونم مثل همین دختر دوستم چشمش به پول نیست... ، منم بخاطر همین ازش خوشم میاد 

فرق یک دختر اینجوری و یکی بلفرض مثل خاله خودم اینه ، این دختره ۱۸ سالگی ازدواج کرد ، الان شوهرش داره کار می‌کنه ماشین داره ، خونه هم می‌تونه اجاره کنه و چند سال دیگه(بلفرض هشت سال دیگه یا ده سال دیگه تو سی سالگی می‌تونه خونه بخره) 

برای زنشم کلی طلا خریده 

همه چیز بدست میاره تا یکی دوسال دیگه بجز خونه 

خونه هم محل زندگیه ، دوتا عاشق براشون مهم نیست مال خودشون باشه یا اجاره که توش زندگی میکنن ، خیلی از بازیگران معروفم چون می‌خوان بالاشهر بشینن اجاره میکنن 

یکیم مثل خاله من تفکرش این بود یه شاهزاده سوار بر اسب بیاد سراغش ده بیستا خواستگار رد کرد 

الان ۳۴ سالش شده و خواستگار ندارع ارزوشه یه بی عرضه بیاد حتی خواستگاریش و تنها نمونه.....

در ضمن الان دخترای دین دار خیلی خیلی بیشتر از دخترای بی دین دنبال مرد پولدارن و اعتقاد به مهریه خیلی ...

خب خواهر میگم ، دختری که واقعا خدا بشناسه منظومه 

منظورم این نیست همه دخترا بی دین اینجورن ولی خب اینسمت چون با ایمان ترن بیشتر چنین مواردی رو میبینم....

بله دختری هست که ادعا دین داری می‌کنه و ازین ادا ها هم داره 

ولی من اکثر دخترا مذهبی واقعی ای که دیدم اینجور نیستن.....

دختره اشناشون بوده اگه ایرادی داشت خودشون بهتر متوجه می‌شدن لازم به گفتن شما نیست‌.....پسره هم بی عر ...

این که طرف ۳۴سالش شده تنها مونده افسرده شده میگه وای مرد بیاد فقط تفکرات یه مردی که هیچی نداره و از پول نداشتن ناراحته و ناراحته کخ دخترا رد میکنن شنیدم در واقعیت ندیدم 

پسری که ۲۰سالگی ازدواج کرده یه ذره عقل تو کلش نیست دختری هم که ۱۸ سالشه ازدواج میکنه که عین خودم که ۱۸ سالمه و ۱۷ نامزدم کردم ولی شوهرم خیلی پولدار و خوش اخلاقه ماشین داره مغازه داره پدرش آدم معروف شهرمونه حقوقش خیلی خوبه 

تورو خدا هیچی ندارین دختر مردم و بدبخت نکنید به والله که حق الناس هست می‌رسد دختر میگیرید هیچی ندارید هم نمیتونه با شوهر خوب پولدار تر که ممکن بود بیاد خواستگاری ازدواج کنه هم آینده ای که خودش میتونست بسازه رو ازش میگیرید بابا کمی بزرگ بشید عاقل بشید