2777
2789
عنوان

یه عده مگه پسرا رو برا خودشون میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 70 پست

بله طبیعیه که بخوان به هر حال یه سقفی باید باشه که برن زندگی کنند یه چهارچرخی باشه باهاش این ور اون ور برن(همینطور که دختر هم جهاز می‌بره)

از طرف دیگه وقتی دختر تو خونه باباش زندگی خوبی داره معلومه که باید همسر ایندش هم وضعش خوب باشه حداقل هارو فراهم کنه حالا

اصلا من تمام ویژگی تورو نوشتم کجاش و غلط نوشتم هان کجاش و از خودم در آوردم ؟مگه ۱۹ سالت نیست ؟مگه خ ...

وارد ۲۰ شدم اولا

دوما کنکورم یک ماه دیگس 

قبول نشده؟؟؟؟

کجا گفتم دخترا برام میمیرن؟؟؟؟؟؟؟؟

خانوادم داداشمو حمایت کردن چرت منو حمایت نکنن؟؟؟؟ گفتم آدمی نیستم با لالایی کسی خوابم ببره و دستم تو جیبشون باشه 

اومدی عمدا یه پست خود ساخته زدی همه فحش بدن و مسخره کنن منو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا من تمام ویژگی تورو نوشتم کجاش و غلط نوشتم هان کجاش و از خودم در آوردم ؟مگه ۱۹ سالت نیست ؟مگه خ ...

تاپیک آخر راجب واقعیت خودم

برو ببین چند نفر حاضرن باهام ازدواج کنن....

چند نفر نه.....

واقعیت من اونه

می‌خوام برم دنبال یه شغل حسابی و یه رشته خوب قبول شم که اعتماد کنن میتونم دخترشون رو خوشبخت کنم

خب پس خودت جواب خودتو دادی

باید برای شروع زندگی یه سری ملزومات باشه

مثل شغل خوب یا یه پس انداز خوب

حتی دختری که شما میگی ظاهر بین نیست و خیلی دختر خوبیه بازم برای اینکه قبولت کنه باید ازت مطمئن بشه

🦦
خب پس خودت جواب خودتو دادیباید برای شروع زندگی یه سری ملزومات باشهمثل شغل خوب یا یه پس انداز خوبحتی ...

من خودم می‌خوام خوشبختش کنم 

یه الزاماتی برای زندگی مشترک هست مثل شغل خوب و توانایی اجاره کردن خونه ، خرج خونه ، خرج همسر ، حالا اگه بتونی بعد یک مدت ماشین و......

ولی اینکه میگن اول پول ، مشکل من با امثال ایناست ، که پول رو مهمترین چیز میبینن....

منکه نگفتم دختر مردم رو بیارم تو کانکس.....

ایشون پول پول میکرد و چشماش رنگ اسکناس شده بود....

من خودم می‌خوام خوشبختش کنم ‌یه الزاماتی برای زندگی مشترک هست مثل شغل خوب و توانایی اجاره کردن خونه ...

خب شما بدون ماشین و درامد بالا برید خواستگاری مطمئن باشید قبول نمیکنن

شاید خود دختر قبول کنه ولی خانوادش قطعا راضی نمیشن

شماهم سنت کمه

تلاشتو بکن وقتی از لحاظ مالی به شرایط خوبی رسیدی به ازدواج فکر کن

الان این موضوع برات بزرگ به نظر میاد چون هنوز سنت کمه

🦦
خب شما بدون ماشین و درامد بالا برید خواستگاری مطمئن باشید قبول نمیکننشاید خود دختر قبول کنه ولی خانو ...

پسر خودشون همینطور ازدواج کرد 

اون حتی شغلم نداشت وقتی ازدواج کرد....

خب میگم کلا خیلی دخترا هستن بحث مالی زیاد براشون مهم نیست و خود فرد براشون مهمه 

منم که دارم براش تلاش میکنم ، خدا خودش انشالا دستمو میگیره 

فقط می‌خوام نامزد کنم ، برای موقع ازدواج خدا بخواد ماشین میگیرم