دختره اشناشون بوده اگه ایرادی داشت خودشون بهتر متوجه میشدن لازم به گفتن شما نیست.....
پسره هم بی عرضه نیست ، حتما این پسرای ولگرد تو خیابون خوبن ماشین شاسی بلند پدر جون رو میزارن زیر پاشون بوق بوق میکنن برای دخترای هم عقل خودشون
پسره و دختره عقد هستن پسره بعد دوسال ۲۰۶ تو خریده ، گویا معنی عرضه رو کلا نمیدونید.....
شما که عرضه دارید تو دو سال ببینم میتونی پراید بخری بعد به اون بگو بی عرضه...
دختر خانوم و خانوادش خیلی با حیا و آدم حسابی هستن اتفاقا ، نصف دخترا کجان که خودشون ماشین دارن؟؟؟
بره تو جمع بش بگن شوهرت چیکارس اتفاقا سرشو میگیره بالا شغلشو میگه ، کسیم گفت چی دارین میگه ۲۰ سالشه و ماشین خریده ، در ضمن قدری از بزرگ بودن اون پسر بگم که پدرش فوت کرده و گلیمش رو از آب کشیده بالا....
پدرشم برای یکی مثل تو که راحت زندگی کنی و دشمن نیاد بالا سرت تو جنگ هشت ساله ترکش خورد و چند سال پیش ترکش رفت سمت قلبش و شهید شد......
خیانت و اینچیزا تو امثال اینا نیست...
کسی که هدفش عشق بوده نه پول قطعا چشمش به میلیاردر بیوفته باعث سرخوردگیش نمیشه
دختری که من دوستش دارم مثل همین دختر خانوم هست انشالا سال دیگه میرم خواستگاریش کار میکنم خوشبختش میکنم
ایشونم مثل همین دختر دوستم چشمش به پول نیست... ، منم بخاطر همین ازش خوشم میاد
فرق یک دختر اینجوری و یکی بلفرض مثل خاله خودم اینه ، این دختره ۱۸ سالگی ازدواج کرد ، الان شوهرش داره کار میکنه ماشین داره ، خونه هم میتونه اجاره کنه و چند سال دیگه(بلفرض هشت سال دیگه یا ده سال دیگه تو سی سالگی میتونه خونه بخره)
برای زنشم کلی طلا خریده
همه چیز بدست میاره تا یکی دوسال دیگه بجز خونه
خونه هم محل زندگیه ، دوتا عاشق براشون مهم نیست مال خودشون باشه یا اجاره که توش زندگی میکنن ، خیلی از بازیگران معروفم چون میخوان بالاشهر بشینن اجاره میکنن
یکیم مثل خاله من تفکرش این بود یه شاهزاده سوار بر اسب بیاد سراغش ده بیستا خواستگار رد کرد
الان ۳۴ سالش شده و خواستگار ندارع ارزوشه یه بی عرضه بیاد حتی خواستگاریش و تنها نمونه.....