2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست

ببین

شوهرتو بکش سمت خودت بامحبت و صحبت وقتی شوهرت پشیمون شد و قضیه رو ول کرد برو یه گوشمالی حسابی به اون زنه بده تادلللللت خنک شه

من بودم اینکارو میکردم

بخاطر زندگیت مجبوری دوباره عشق و محبت بین خودت و همسرت بسازی

ولی اون زنه هیچطور قابل بخشش نیست عوضی

مادرشوهر منم رفته صیغه ی یه مرد زن و بچه دار شده که زنش همش نفرین میکنه و بچه هاش راضی نیستن چندباراومدن خونش بهش گفتن دست از سر بابای ما بردار حالم از مادرشوهرم به هم میخوره هروقت یاداینکارش میفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشيد ميشع واضح بگيد؟همسر فعلي و دختر مورد علاقه ي نفرن؟

همسر بنده با یه بنده خدا پیامک میدن و اینا و ادعای هر دو طرف رابطه خواهر برادریه

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!
صبا آره یبار خانومه بهم گفت هر روز صب پسرتو و باباشو میبینم صب همزمان میبردن

خوب ازپسرتم بپرس شایدخونه اون خانوموبشناسه احتمال داره شوهرت اون خانومو تاخونش رسونده باشه

دختریاپسر؟؟بیخیال هرچی میخوادباشه باشه فق مهرماهی باشه🤗
خانوم‌ عزیز طبق داستانی که تعریف کردی نمیدونم چرت میخواین برین سراغ اون خانوم؟! قضاوت هم نداره.. داس ...

بااین موافقم استارتر مواظب باش اشتباه نکنی ک پشیمونی سودی نداره کلا زننو بیخی توشوهرتو ادب کن اونم بدون اینکه کسی بفهمه چون شوهرت کوچیک بشه خودتو بچتم کوچیک میشین پس حواستو جم کن

اگه سنگه توهم سنگ شو تا بفهمه يا کلا بذارش کنار. قدر خودتو بدون و با کسى که برات ارزش قائل نيست مهرب ...

دارم تصمیم میگیرم به این سمت برم فکر کنم

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!

من یسوال تو ذهنمه 

استارتر اول تاپیک گفت کلااا این خانوم رو نمیشناسه 

بعد الان میگه از مهد پرسیده و اون خانوم رو میشناسه و همزمان بچه هاشون رو میبردن مهد

چرا جور در نمیاد؟

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

فاز اینا چیه که میگن با محبت شوهرتو بکش سمت خودت به روش نیار میدونی قضیه رو  😶

مگه قبلش با شوهرش بی محبت بوده که رفته سمت زن دیگه 

یا فرض که بی محبت بوده باز مرد باید تعهد به زن و زندگیشو زیر پا بذاره 

من مشاوره نمیدم چکارکن ولی گفته این دوستان که با محبت و به روش نیاوردن بکشش سمت خودت ناصحیح هست

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
اگه محل کارش گوشی دیگه داشته باشه چی

اون دیگه ب ذات شوهرت بستگی داره وشناخت تو از شوهرت بنظرت همچین شخصیتی داره خداروشکر من شوهرم بخاطر شغلش مجبوره گوشی ساده دستش بگیره از این دردسراندارم البت براتلگرام ولی خیلی هواسم بهش هست از قدیم گفتن مالتو سفت بچسب همسایه رو دزد نکن عزیزم زمونه خرابه کارتو تنها ن زنی ک متاهله همین حس ترسو داره 

بچه ها استارتر سرکاره انگار

میگم خانوما من با مادرشوهرم چیکارکنم؟ اصن حالم به هم میخوره از کاراش خیلی سبکه این قضیه هم که با مرد زن و بچه دار صیغه موقت میکنه حالمو بیشتر به هم میزنه گاهی میگم ارتباطمو کلا باهاش قطع کنم نظرتون چیه؟

اصلا دلم نمیخواد بچه م همچین مادربزرگی داشته باشه

اون دیگه ب ذات شوهرت بستگی داره وشناخت تو از شوهرت بنظرت همچین شخصیتی داره خداروشکر من شوهرم بخاطر ش ...

باور کن ببخشینا هر روز رابطه دارم باهاش چه الان چه قبل حاملگی برا اینکه نگه کم گذاشتی لعنت بهش از دیروز به چشم یه غریبه میبینمش اصلا نیخوام ببینمش

عکس پروفایلش عکس همکلاسیه پسرمه ولی میگم شاید خطش دست یکی دیگه باشه

خب باشه به هرحال پیامک ازون خطی میاد که عکس همکلاسی پسرت روشه٬ پس حتی خود اون زنه هم نباشه یه کسی هست که ازنزدیکانشه درهرحال ازطریق پیداکردن اون زنه میتونی بفهمی خودشه یا کیه

ببین شوهرتو بکش سمت خودت بامحبت و صحبت وقتی شوهرت پشیمون شد و قضیه رو ول کرد برو یه گوشمالی حسابی ب ...

واااای خدای من شوهرت هیچی بهش نگفت یانمیگه ؟؟؟؟چ وقیح بگو شوهرمیخای برو بایکی ک زنوبچه نداشته باش چراخونه مردمو خراب میکنی تف ب همچین زناو مردایی