2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست
نه‌ .. ریشه مشکل من متاسفانه‌ اینقدر عمیق شده که....

ای بابا از صمیم قلبم از خدا میخام مشکلتون حل بشه

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم میخوای مطمن شی باخط خودت بهش پیام بده بگومیخوام شوهرموول کنم بایدببینمت ببینم چقدبهش علاقه دار ...

آره طرفم عین منگولا میگه باشه

الان زنا جوری شدن بهشون بگی من زن طرفم میگه بمن چه میخاستی شوهرتو جم کنی تازه یچیزیم بدهکار میشی بهش و میگی ببخشید ک به رابطه ی شوهرم با شما شک کردم و گوشی رو قط میکنی 

خخخخ دیدم ک میگم

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
به نظر من که نمیتوی در حال حاضر در مورد شوهرت قضاوت کنی . چون هیچ حرفی از پیام دادن شوهرت نزدی

میگف تو ... من نیستی اون مهربونه اینجوری پیام نمیده

حالا شوهرم تو خونه مثه عزراییله

اعصاب خودتو خورد نکن عزیزم بچسب به بچه هات و به اونا برس و همه چیز رو بسپر به خدا ،خدا خودش هوای ماد ...

به نظر گمی ست میاد 

من که اصلا نمیتونم تو این مورد صبوری کنم 

استارتر صبوره من باشم .....‌

اصل کار شوهرته اونو درست کن باهاش حرف بزن جواب نگرفتی برو به خانمه بگو فقط حواست باشه که  اگگه شوهرتو دوست داری زیاد ابروریزی نکنی که چوبس دامن زندگی و بچتو میگیره چرا چون مردم هزارتا حرفف بعد از اون پشت آدم میگن و نگاهای بدجور میفته پشت سر همسرت سعی کن کاری که میکنی هیچ زمان پشیمون نشی 😔😔

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
میگف تو ... من نیستی اون مهربونه اینجوری پیام نمیده حالا شوهرم تو خونه مثه عزراییله

استارتر بزن تو سر شوهرت جريان و بهت بگه 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
به نظرتون بگم به شوهرم میخوام سقط کنم بعدم  چیکا کنم شوهرم نگران شه یکم برا خاطر بچه هاش

بد فکری نیست