2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست
به نظرتون بگم به شوهرم میخوام سقط کنم بعدم  چیکا کنم شوهرم نگران شه یکم برا خاطر بچه هاش

ن باو میخای بگی ک چی بشه مردا ب تخم مرغشونم نی این چیزا حالا نگران شه چی میشه خب اخرش که چی هروز میخای نگرانش کنی تا کی بهتره راه حل عاقلانه پیش بگیری یا یه مشاوره بری بعدشم برا چی هکش کردی از قدیم گفتن لا تجسسو بنظرم از خدا هیشکی بهتر نیس بسپارش بخدا اون بهتر میدونه چیکار کنه تو فقط حواست باشه دور برنداره 

منم یکیو داشتم شوهرش اونجوری بود اینقد بهم استرس وارد کرد ک نگو

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
میگف تو ... من نیستی اون مهربونه اینجوری پیام نمیده حالا شوهرم تو خونه مثه عزراییله

هر حرفی اون بگه دلیل نداره واقعیت داشته باشه.بنظرم باید صبر کنی 

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم‌ عزیز طبق داستانی که تعریف کردی نمیدونم چرت میخواین برین سراغ اون خانوم؟! قضاوت هم نداره.. داستان کاملا واضحه.. شما همه اقدامات رو کردین.. تل گرا م نصب کردین.. پیام اومده.. خانوم رو میشناختین..حتی بهش پیام دادین.. اونم با شوهرتون رمز گذاشته.. بعد گفته تو اون نیستی زنشی‌‌.. من شوهرتو دوست دارم.. خب پس رفتن سراغش هیچ فایده ای نداره جز بی ارزش کردن و خراب کردن خودتون..چون زنی که به جایی رسیده که بهتون تو مجازی این حرفو بزنه اینقدر گستاخ شده که تو عمومی هم جلوتون وایسته و با خراب کردن شما همسرتون رو بکشه سمت خودش

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!
چجوری چی بهش بگم

پاشو قشقرق راه بنداز شل نگير صداتو ببر بالا تهديد كن اگ بخواي اروم برخورد كني بدتر ميشه 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

استارتر عزیز کلا بیخیال سقط جنین ۵ماهه بشو

اون الان عصب های بدنش تشکیل شدن گناه داره درد میکشه 

هیچ جای دنیا با سقط جنین ۵ماهه ی سالم موافقت نمیکنن

دیگه نهایتش تا هفته ی ۱۰و۱۲اجازه بدن.من اصلا از بعد دینی صحبت نمیکنم که بگم فلان میشه بهمان میشه.

از بعد انسانی بهش نگاه کن 

میدن بهم شماره رو؟

اگه شماره طرف رو داشته باشی و بری دادسرا بگی اطلاعات این شماره رو میخوام بهت میدن ولی باید شماره داشته باشی اینم باز میتونی به ۱۱۰ زنگ بزنی بگی یه نفر ناشناس تو تل گر ام ایجاد مزاحمت کرده میخوام ازش شکایت کنم اما نمیدونم چطوری؟ بعد اگه تونستی پیداش کنی سریع نرو سراغش اول سعی کن مدرک درست درمون از اون و شوهرت داشته باشی تا الکی نزنه زیرش .روش دیگگه اینکه اصلا به رو خودت نیاری و بیشتر محبت کنی به همسرت ازونورم کنترل کن ویاماشونو ببین شاید خودش پشیمون شه و راحتتر برگرده اگه بفهمه که شما به خیانتش وی بردی دیگه روی برگشت براش نمی مونه و بیشتر ازت دور میشه

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
چجوری چی بهش بگم

به نظر من زنرو ول کن 

بشین منطقی با همسرت صحبت کن 

مشکل باید بین شما دونفر حل بشه 

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

عزیزم دعوا و داد و بیداد راه ننداز به نظرم باشوهرت

زندگیت خراب شه برات مگه بهتر میشه؟؟ اون بچه هاهم بدبخت میشن یه روز با پدر یه روز با مادر کلی افسردگی و اختلال شخصیتی و اینا پیدا میکنن

میدونم چقدر درد داره و سخته ولی سعی کن جمع و جورش کنی زندگیتو دوباره بسازی

همسرتو بکش سمت خودت دوباره

آروم باهاش صحبت کن دستشو بگیر باگریه بگو من این قضیه رو فهمیدم ولی میخوام چشممو روش ببندم بیا و همینجا تمومش کن بخاطر زندگیمون و بچه هامون