2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه چه پیامی به طرف دادی که سریع فهمیده شوهرت نیست ؟ خب نباید تابلو پیام میدادی عزیزم. از رو شمارش برو شکایت کن.برو دادسرا درخواست بده از اون طریق اطلاعات طرف رو بهت میدن

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
نمیدونم دختره همش قربون صدقه میرفت من بجا شوهرم پیام دادم چنتا سوال رمزی پرسید نتونستم ج بدم گفت تو ...

عزیزم میخوای مطمن شی باخط خودت بهش پیام بده بگومیخوام شوهرموول کنم بایدببینمت ببینم چقدبهش علاقه داری وازاین حرفاوقتی رفتی سرقرارالکی ازدوست داشنوازاین جورچیزابزن آگه شدیه نفردیگه هم بگواونوتعقیب کنه آگه نشدببین تاکجاپیش رفتن وادرسشوگیربیاربرومستقیم پیش خانوادش اول یه تذکراخه آگه میخوای باشوهرت زندگی کنی صلاح نیست خیلی ابروشوببری درحددونستن خانواده خودتواون

برام صلوات میفرستی

اسنارتر عزیزم اول اینکه ی طرفه قاضی نشو دوم اینکه ابرو ریزی باعث پرو شدن شوهرت میشه و سود دیگه ای نداره سوم اینکه سقط بچت باعث تباه شدن ادامه ی زندگیت میشه و تو رو به قاتل مبدل میکنه 

در چنین شرایطی صبوری حرف اولو میزنه توی عصبانیت نباید هیچ تصمیمی بگیری بهتره از خواهر یا برادرت کمک یگیری برای اینکه طرفو بشناسی یا با یه شماره ی ناشناس باهاش رابطه برقرار کنی و بکشونیش سر قرار خلاصه هر بلایی ک میخای سر طرف دربیار ن شوهرت متاسفانه خیانت بیداد میکنه

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
اقا پیمان مشکلتون حل شد شکر خدا؟

نه‌ .. ریشه مشکل من متاسفانه‌ اینقدر عمیق شده که....

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!

اعصاب خودتو خورد نکن عزیزم بچسب به بچه هات و به اونا برس و همه چیز رو بسپر به خدا ،خدا خودش هوای مادرای باردار رو داره 

هرگز نگویمت ز کرم دست من بگیر 💚💚💚عمری گرفته ای مبادا رها کنی
حالم خیلی بده هنوز به شوهرم نگفتم

به خودت مسلط باش این چیزا دیکگه برای مردای ما طبیعی شده متاسفانه.با آرامش برو حلو

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
چجوری بفهمم قضیه رو همینو نمیدونم

شماره زن و بردار برو از خودش بپرس 

يا از شوهرت بپرس 

غير اينا راه حل نيست🤐

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم