2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4774 بازدید | 220 پست

ای اتیش بگیره تل. گرام که داره روح و روان مردم و نابود میکنه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا از این رنجر بازیها در نیارین لطفا... بابت تعقیب و تهیه اسکرین شات و فرستادنش و تهدید متعاقبش می ...

حالا کی میاد تو این وضع بره دادگاه کجا میتونه ثابت کنه که تعقیب شده تهدیدی درکار نیست فقط پیاماشو میفرسته برای خانمه و میگه حقیقتو به شوهرش میگه این کجاش تهدیده شما خیلی دادگاهو جدی گرفتی

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

منم وقتی تل گرام شوهرمو نصب کرد از دوشماره پیامایی میومد که حسابی اعصابمو بهم ریخت

بهش گفتم وکلی باهاش دعوا کردم

بعدا متوجه شدم یکی از اون شماره ها یکی از آقاهای همکارشه که داره دستش میندازه

اون یکی هم یه دختره بود که حسابی سرجاش نشوندمش اصلا همسرم باهاش در تماس نبود حتی شمارشو نداشت اون قبلا داشته بعد که دید همسرم اومده تل گرام شروع کرد به پیامای چرت و پرت فرستادن

با همسرت صحبت کن

شاید مثل من توهم باشه

بیخودی با همسرم دعوا کردم

پشیمونم

تهمت زدم بهش

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...  
در ثانی اینکه شما بهش چیزی تو مجازی گفتین و اونم شما رو شناخته و اگه الانم با همسرتون در ارتباط باشه ...

اقا پيمان توزوخدا با خانومت خيلى جدى برخورد کن تا اون کارشو بذاره کنار و ديگه بهش فکرم نکنه اصلا, توروخدا انقد کوتاه نيا و خيلى محکم و سخت باش تا بفهمه ارزش همسرش بيشتر از هر کس و ناکسيه. 

خدايا عشق تو برام کافيه منو ببخش!   
  يني دختر مورد علاقتون خيانت كرد؟رابطتون هم ب صورت چت سأده بود؟

من سنم به دختر مورد علاقه میخوره.. خیانت که نه.. همسر فعلیم‌رابطه خواهر برادری به گفته خودش با یکی داشته

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!

لعنت به تلگرام. لعنت به نت. لعنت به آدماکه وفاداری یادشون رفته.خدایاما چمون شدة. خدا رحم کن به بنده هات.

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
من سنم به دختر مورد علاقه میخوره.. خیانت که نه.. همسر فعلیم‌رابطه خواهر برادری به گفته خودش با یکی د ...

جدی؟ازخواهربرادری به عشقوعاشقی میکنه

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
حالا کی میاد تو این وضع بره دادگاه کجا میتونه ثابت کنه که تعقیب شده تهدیدی درکار نیست فقط پیاماشو می ...

فرستادن اسکرین شات جرمه.. دوست خودم محکوم شد .. دیدم که میگم

اگر مرد هستی از محبت کردن به عشقت و ابراز اون در هیچ کجا خجالت نکش.. در ضمن همه جا مرد باش حتی همینجا!!!
من سنم به دختر مورد علاقه میخوره.. خیانت که نه.. همسر فعلیم‌رابطه خواهر برادری به گفته خودش با یکی د ...

ببخشيد ميشع واضح بگيد؟همسر فعلي و دختر مورد علاقه ي نفرن؟

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
اقا پيمان توزوخدا با خانومت خيلى جدى برخورد کن تا اون کارشو بذاره کنار و ديگه بهش فکرم نکنه اصلا, تو ...

نرود میخ آهنین در سنگ خواهر من