2777
2789

مادر بزرگ من چن روزیه ک بیمارستان بستریه چن روز پشت سر هم مامان من موند پیشش تا اینکه سه روز قبل زنداییم گف امروز من میرم تو خسته شدی مامانم میگف بچه هات اذیت میشن من باز میمونم ولی گف ن ی روزه مشکلی نیس مامانم راضی شد ما هم اونروز خونه مادر شوهرم مهمون بودیم مامانم شب برگشت من واس شام موندم میگه تازه رسیده بودم خونه ک زنداییت زنگ زد ابجی تو رو خدا زود خودتو برسون داداشتو با ی دختر گرفتم!!!!میگه نفهمیدم چجوری خودمو رسوندم اونجا دیدم دایی هات و پدر بزرگت اونجاس اینم گریه میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این وقتی بیمارستان بوده شوهرش بهش گفته هر وخ خواستی بیای بگو بیام دنبالت اینم چون برادر شوهرش اومده بوده بیمارستان با اون برگشته در حیاط رو باز کرده دیده کفشای داییم خونس کفش زن هم هس میگه تو همین حین در هال قفل شد داد زد برو بیرون گفته نمیرم بگو اینجا چ خبره اون کیه میگه درو باز نکرد(دو تا دایی و پدر بزرگم اینا تو ی کوچه زندگی میکنن)زنگ زده دو تاشونم بیان پدر بزرگم درو باز کرده رفتن تو داییم عصبی شده زنداییمو زده پدر بزرگمم هم داییمو اون دختر هرزه رو زده همسایه ها هم جمع شده بودن ک اینا یواشکی دختر رو فراری دادن بره

😲

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بیچاره زنداییمو بردن دکتر.دو تا هم بچه کوچیک داره.منم دیروز فهمیدم ی حس نفرت ب داییم پیدا کردم بخدا هممون ب مرگش راضی هستیم.زنداییم میگه بچه ها رو شب خوابوندم برم رگمو بزنم بیدار شدن گریه کردن نتونسم.دلم خیلی میسوزه اصن از یادم نمیره.مامانم اینا میگن تو با داییت حرف بزن ما نمیخایم روش باز شه 

بنظرتون حرف بزنم؟

حالا جای بدش اینجاس ک وقتی زنداییمو میزده اون دختره رحمش اومده گفته بخاطر من نزن دگ نزده😤😤😤😤😤😤

بیچاره زنداییمو بردن دکتر.دو تا هم بچه کوچیک داره.منم دیروز فهمیدم ی حس نفرت ب داییم پیدا کردم بخدا ...

برو تف كن تو صورت داييت😤

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....