2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من الان یه سرویس خواب بچه آگهی کردم تودیوار درحدنو کلا چهارصدوپنجاه هزار تومن..شامل آغوشی و قنداقی و تشک و پتو وبالشت ست درحدنو ،با یه پتو بافت جدا نو

کریر هم دویست هزار تومن😐

چون کلا نوزاد تو رشده من خیلی از لباس هاش اصلا استفاده نشد حالا هم موندم چیکارشون کنم

اره همین جوری میشه. من همون اول یه چند دست نوزادی میگیرم بعدش متناسب با هر فصل و رشد بچه لباس میگیرم

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مگه چی میخرن که ۱۵۰ بشه بعد واقعا این همه لازمه یا برای فقط خریدن و ذوقشه

خب با قیمت دلار الان بخای ی سرویس چوب متوسط بخری مثلا همون ۵۰ درمیاد باقی چیزاش ک بماند

بنظرت سرویس چوبش نسبتا خوب باشه از ۵۰ تومن بیشتر میشه؟

من تازه خریدم واسه دخترم ست تخت کمد بوفه که جنسشم خوبه شد ۶۲ تومن

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

چون کلا نوزاد تو رشده من خیلی از لباس هاش اصلا استفاده نشد حالا هم موندم چیکارشون کنم

مثلا موقع خرید حساب کرده بودی ک برای فلان فصل بچه چند ماهشه و اینا ؟ الان بازم استفاده نشد؟

اره همین جوری میشه. من همون اول یه چند دست نوزادی میگیرم بعدش متناسب با هر فصل و رشد بچه لباس میگیرم

خب بازم مثلا برای بچه اول بنظرتون نباید چند دست لباس بزرگتر هم گرفت؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز