2821
2789

سیسمونی نسبتا خوب ایرانی خبر دارم همین تابستون خریدن حدود ۱۲۰... با اسباب بازی و لباس نسبتا زیاد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من تازه خریدم واسه دخترم ست تخت کمد بوفه که جنسشم خوبه شد ۶۲ تومن

ووویییی بسلامتی باشه قشنگم...من ک منتظرم هنوز جنسیتش رو بفهمم ولی گفتن با این وضع قیمتا بهتره اون جنسایی که اسپرت و ربطی ب جنسیت نداره رو بخرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب بازم مثلا برای بچه اول بنظرتون نباید چند دست لباس بزرگتر هم گرفت؟

نه!!!

مگر اینکه قیمت مناسب پیدا کنی

من برای جفت بچه هام تا ۶ ماهگی خرید کردم، هم لباس، هم اسباب بازی و هم وسایل

به مرور هرچی لازم داشتن و خودم خوشم اومد گرفتم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ووویییی بسلامتی باشه قشنگم...من ک منتظرم هنوز جنسیتش رو بفهمم ولی گفتن با این وضع قیمتا بهتره اون جن ...

ممنونم

اره الان دیگه کسی صورتی و آبی نمیخره بیشتر سفید یا رنگ چوب میگیرن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای بارداری نیست 🌱

نمیدونم فقط میدونم دوستم جدیدا کالسکه خریده ۸۰ تومن شدقطعا بقیه چیزاش هم گرون خریده

واییی چقدر گرون 🤦🏻♀️ اون حتما جنس اصل خریده ولی مثلا من نمیخام خیلی به کالسکه پول بدم چون اصلا اهل پیاده روی نیستم

ممنونم اره الان دیگه کسی صورتی و آبی نمیخره بیشتر سفید یا رنگ چوب میگیرن

ببخشید تا الان خرید سیسمونیتون جمعش چقدر شده؟

میخام یک قیمتی داشته باشم که پول جمع کنم

واییی چقدر گرون 🤦🏻♀️ اون حتما جنس اصل خریده ولی مثلا من نمیخام خیلی به کالسکه پول بدم چون اصلا اهل ...

اره همرو برند خارجی و خوب خریده

بنظر منم بیخوده بخوایی اون همه هزینه سیسمونی بدی چون بچه ها زود بزرگ میشن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سیسمونی نسبتا خوب ایرانی خبر دارم همین تابستون خریدن حدود ۱۲۰... با اسباب بازی و لباس نسبتا زیاد

اععع..خداکنه منم بتونم با همین قیمتا تموم کنم خرید سیسمونی رو

نه!!!مگر اینکه قیمت مناسب پیدا کنیمن برای جفت بچه هام تا ۶ ماهگی خرید کردم، هم لباس، هم اسباب بازی و ...

کار خوب رو شما میکنین واقعاااا منم خیلی دوست دارم اینطوری خرید کنم اما شرایط نمیذاره

من الان یه سرویس خواب بچه آگهی کردم تودیوار درحدنو کلا چهارصدوپنجاه هزار تومن..شامل آغوشی و قنداقی و ...

کدوم شهری

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
اره همرو برند خارجی و خوب خریده بنظر منم بیخوده بخوایی اون همه هزینه سیسمونی بدی چون بچه ها زود بزرگ ...

واااقعنم آدم جنس متوسط هم بگیره خوبه هرچند شاید اونا وضعشون عالی باشه

من الان یه سرویس خواب بچه آگهی کردم تودیوار درحدنو کلا چهارصدوپنجاه هزار تومن..شامل آغوشی و قنداقی و ...

عزیزم اگه میشه عکس بزار ازشون بجز کریر

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
واااقعنم آدم جنس متوسط هم بگیره خوبه هرچند شاید اونا وضعشون عالی باشه

بنظر من وضع مالی هم عالی باشه نباید خرج سیسمونی کرد😅چون بچه ها سریع رشد میکنن

من بجاش ترجیح میدم برا بچه طلا بخرم ک سرمایه بشه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️