2821
2789
اره همین جوری میشه. من همون اول یه چند دست نوزادی میگیرم بعدش متناسب با هر فصل و رشد بچه لباس میگیرم

اره دقیقا خیلی اشتباه کردم همون موقع مامانم گفت میتونی پولشا طلا بگیری گفتم نه فقط لباس

مثلا موقع خرید حساب کرده بودی ک برای فلان فصل بچه چند ماهشه و اینا ؟ الان بازم استفاده نشد؟

اره حساب کردم ولی بازم ناشی بودم یعنی من بچم خرداد به دنیا اومد لباس تابستونی خیییلی خریدم جوری که براش بزرگ بودن مثلا باید دو دست میخریدم بعد تابستون بر اساس رشدش میتونستم بازم بخرم الان برای تابستون یه سال دیگه کوچیک شدن فک کن یه عالمه لباس

البته الانم حاملم ولی بچم دختره به درد نمیخورن .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون کلا نوزاد تو رشده من خیلی از لباس هاش اصلا استفاده نشد حالا هم موندم چیکارشون کنم

ببخش عزیزم

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اره حساب کردم ولی بازم ناشی بودم یعنی من بچم خرداد به دنیا اومد لباس تابستونی خیییلی خریدم جوری که ب ...

اگه اندازه میشن داخل خونه بپوشون لاقل😁

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اره حساب کردم ولی بازم ناشی بودم یعنی من بچم خرداد به دنیا اومد لباس تابستونی خیییلی خریدم جوری که ب ...

ای جوونم مبارک باشه چرا فوقش حالا اون لباسارو توی خونه بپوش یا مثلا میری خونه مامانت

حرفتون واقعا درسته

چیزای ضروری رو مناسب با سبک زندگیت بخر

اگه با ماشین زیاد و هر روز میری بیرون حتما صندلی ماشین و کریر بخر

اگه پیاده روی و خرید زیاد میری پیاده کالسکه حتما بخر

حالا هر دوشم خریدی احتیاج میشه

در کل به زندگیت نگاه کن

بنظرت سرویس چوبش نسبتا خوب باشه از ۵۰ تومن بیشتر میشه؟

عزیزم من فقط این تخت رو گرفتم آخه سرویس چوب به چ درد نوزاد میخوره مگه جهیزیشه کل وسایلش 30تمن شدن تازه بهترین ها رو گرفتم همین شیشه شیرش 1تمن بود

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

چیزای ضروری رو مناسب با سبک زندگیت بخر اگه با ماشین زیاد و هر روز میری بیرون حتما صندلی ماشین و کریر ...

آرع من اکثرا با ماشین بیرون میرم برای همون کریر میخام بخرم که تو ماشین هم وصل بشه ..کالسکه هم میخرم ولی از اونایی که سبک تره ک بتونم بذارم تو صندوق ماشین

ببخشید تا الان خرید سیسمونیتون جمعش چقدر شده؟میخام یک قیمتی داشته باشم که پول جمع کنم

شیشه شیر.پستونک. لوازم بهداشتی. سوهان برقی. تب سنج... تقریباً ۶تومن

لباس سایز ۰ تا ۳ از هر کدوم چهار دست تقریباً ۹ تومن

ست پتو تشک آغوشی قنداق فرنگی ساک.... ۵ تومن

ست چوب و فرش ۶۴۵۰۰

من کالسکه و کریر اینا دیگ نگرفتم اسباب بازی هم فقط چندتا

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25