2777
2789
عنوان

دلم میخواد موهامو آبی کنم😭

172 بازدید | 22 پست

علاوه بر اینکه خانواده نمیزاره خودمم دلم نمیاد موهای مشکیمو رنگ کنم چون موهام خیلیی مشکیه بعد چشامم مشکیه ترکیبش باهم خیلی خوبه ولی از یه طرف تو دلم مونده موی کوتاه آبی داشته باشم بقیه میگن از گچ مو و ریمیل و اسپری رنگ مو استفاده کردن راضی نبودن شامپو رنگم برای موهای دکلره اس دیگه ایده ای ندارید؟ شده برای نیم ساعت فقط رو سرم بمونه من راضیم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژل بگیر من گرفتم رنگ بعد مدتی دلتو میزنه و موهات نازک و خشک میشه مجبوری بزنی بعدشم رنگ فانتزی زیادی ...

ژل هم موهارو رنگی میکنه؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

سرمه ای بدون دکلره درمیاد البته برای موی خیلیییی تیره نمیدونم 

از این موی مصنوعی ها بگیر میفروشن با گیره وصله کن به چتریات مثلا یه رگه آبی میشه 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

ژل بگیر من گرفتم رنگ بعد مدتی دلتو میزنه و موهات نازک و خشک میشه مجبوری بزنی بعدشم رنگ فانتزی زیادی ...

ژل چقد روی مو میمونه؟ چون موهام کوتاهه میشه به کل مو زد؟ بعد استفاده اش چجوریه؟

سرمه ای بدون دکلره درمیاد البته برای موی خیلیییی تیره نمیدونم از این موی مصنوعی ها بگیر میفروشن با گ ...

اخه مسئله اینه دلم نمیاد موهامو رنگ کنم بعد جدا از اون خانواده هم نمیزارن😭😂

ژل بزنن بعدش حتمابایدبرن حموم رنگش بره؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰