2777
2789
عنوان

دلم میخواد موهامو آبی کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 22 پست
ژل هم موهارو رنگی میکنه؟

بهتر از رنگ 

من چند سال پیش اول رنگ کردم دلمو زد دباره نتونستم رنگ کنم چون موهام نازک شده بود بهت ین مواد هم زده بودم ولی اکسیدان خوبو بد نداره 

بعد رفتم ژل رنگ گرفتم عالی شده بود حتا از زنگ هم بهتره فقط باید بزنی خشک کنی دباره بزنی تثبیت شه تا یک روز هم میمونه واقعا حماقته آدم موهاشو رنگ کنه وقتی ژلش هست 

.

ژل چقد روی مو میمونه؟ چون موهام کوتاهه میشه به کل مو زد؟ بعد استفاده اش چجوریه؟

آره یکم شاید کثیف کاری داشته باشه ولی حال میده بزن رو موهات سریع سشوار بگیر خشک شه دباره بزن بازم میگم شاید این روش برای تو خوب نباشه 

من چون موهام بلنده دوتا سوسکی پاینشو زدم بدون سشوار خشک شد شونه زدم 

بازم میگم من نمیدونم برای من خوب بود با خودته خاستی رنگ کن خاسی ژل بخر شاید برای تو خوب نباشه همین ژلو عده ای میگن خوبه عده ای میگن مزخرفه من که دوست داشتم 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل بزنن بعدش حتمابایدبرن حموم رنگش بره؟

من میزنم میخابم رنگش میره به مرور و یه حالت شاین اکلیلی میده به مو  

نری هم میره به مرور ولی برای اینکه کلا بره یه آب خالی هم میشه

.

اخه مسئله اینه دلم نمیاد موهامو رنگ کنم بعد جدا از اون خانواده هم نمیزارن😭😂

رنگش میرههه تمدید نکنی ولی کلا از این مو مصنوعی ها بگیر

چون یه تیکه کوچیکن قیمتشونم زیاد نیست من صورتیشو دارم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بهتر از رنگ من چند سال پیش اول رنگ کردم دلمو زد دباره نتونستم رنگ کنم چون موهام نازک شده بود بهت ین ...

بعد ک میزنی رو موهات اون قسمت رو خشک نمیکنه؟من اسپری مو میزدم موهارو خشک میکرد دقیق اون یه تیکه رو 

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بعد ک میزنی رو موهات اون قسمت رو خشک نمیکنه؟من اسپری مو میزدم موهارو خشک میکرد دقیق اون یه تیکه رو

شاید بشه گلم من چون زیاد نزدم متوجه نشدم درکل بیخیال ژل و رنگ شو بهترین کار اینه مو مصنوعی بخری 

اونم خریدم از همشون بهتره یه تیکه کوچیکش الان ۱۵ یا ۳۰ باید باشه ولی خوبیش اینکه که همیشه هست و خراب نمیشه و رنگ قشنگی هم داره

.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792