2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با بچه های نی نی سایت گروه لاغری داریم روبیکا بعد عید ب طور جدی رژیم ورزش ادامه میدیم دوسداشتی بیا

میشه منم بیام؟

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
کار شما از رژیم رده نیاز به روش کمکی داری. اگه شرایطش رو داری اسلیو یا بایپس انجام بده اگه هم شرایط ...

دکتر غدد برای اضافه وزن بهم این امپول رو پیشنهاد داده ولی هنوز نگرفتم ، کم کاری تیروئید دارم واقعا برای تیروئیدیها خوب نیست ؟

خدایا همسر و فرزندانم رو در پناه خودت نگهدار

@Mina_diet

به این کاربری تو ایتا پیام بده بگو میخوای تو دوره هاش شرکت کنی رژیمش عالیه ما اینجا همه با همین رژیم لاغر شدیم اصلا هم سخت نیست فقط اگر سرخ کن بدون روغن داشته باشی راحتتری

بخوای پیام بدی هم باید اول همین آیدی رو به یکی از مخاطبات بفرستی تا لینکش آبی بشه بعد بزنی روش و بهش پیام بدی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
با وزن بالای ۱۰۰ تو شش ماه رسیدم به ۸۴یه مدته به خاطر رژیم رو رها کردم که از عید لذت ببرم و احتمالا ...

خوش بحالت کاش منم موفق بشم کم کنم الان ۹۰ کیلوام با ۱۷۶ قد و ۳۴ سال سن 

همه میگن معلوم نیست چاقی ولی از شکم متنفرم و احساس میکنم شکمم داره چربی میگیره! الان مدتیه فستینگ دارم نمیدونم کم کردم یا نه ولی خیلی عصبی ام اگر کم نکنم رژیم اب رو شروع میکنم دعام کن