2777
2789
من برنج حذف کردم ولی هنوز نون رو نتونستم میشه بگی چی میخوری

غذاها رو بدون نون دیگه

تخم مرغ آب پز 

کو کو سبزی

سیب زمینی

انواع خورشت  جوجه وگوشت و ماهی و مرغ و ...

انواع آش و سوپ

ماکارونی هم یا نخور یا کم بخور

کتلت

شامی

و......

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم

اگه پیش دکتر کار بلد بری ترس ندارع . من خودم هم عمل کردم یک سال و هشت ماه میگذره و خداروشکر راضی هستم . اگه رشت یا شمال هستی بگو دکتر خودمو معرفی کنم بهت 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

عه پس همدردیم💔عزیزدلم ... عدد ترازو ملاک نیست که.. شما قدت ماشالا خیلی بلنده معلوله ۹۰ شما با ۹۰ من ...

تا امسال هم شکم نداشتم مدتی حالم بد بود اصلا توجه نکردم الان شکمم اولیه چربی نرم گرفته خیلی ناراحتم دیوار روبرو اشپزخونه اینه کاریه صبح تا شب هزار بار خودمو تو این نگاه میکنم حسرت شکم در اوردنمو میخورم خیلی عصبانی ام زن نبابد شکم داشته باشه اصلا کل زیباییشو میگیره😞

سلام عزيزم تاپيكاي قبلم رو بخون

من قدم ١٧١ هست الان وزنم ١١٣ هست

قبل بارداري ٨٧ كيلو بودم تو ماه اخر بارداري حدود  ١٣٠شدم

بعد زايمان وزنم رو ١٢٤ موندشير هم ميدادم ديدم ن فايده نداره رژيم رو شروع كردم ن دكتر رفتم چيزي و ١١ تا الان كم كردم ميخوام٧٥ كيلو بشم

رژيمم اينجوري هست شيريني جات حذف نون سغيد بسيييياااااار محدود برنج روزي٤/٥ ق كنارش هم ويتامين دي و زينك ميخورم

كم كم شروع كن اولش سخت بعد عادت ميكني

هزینش چند هست

دوره ای که من شرکت کردم ماهیانه 100 تومن

امسال قیمتش نمیدونم چقد بشه

از نظر هزینه دوره واقعا مفت بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم