2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت کاش منم موفق بشم کم کنم الان ۹۰ کیلوام با ۱۷۶ قد و ۳۴ سال سن همه میگن معلوم نیست چاقی ولی ...

خوش به حال چیه دختر؟😂 پوستم کنده شده و این اصلا خوش به حال نداره..  من اینو برا این ننوشتم که بشنوم خوش به حالمه چون واقعا نیست و تنبلی تخمدان این وسط شوخی بردار نیست که از وزن زیر ۵۰ یهو ادم تو دو سه سال بشه بالای ۱۰۰. 

خیلی خیلی خوش به حال شما اتفاقا که قدت بلنده، وزنت زیر صده و راحت هم میتونی وزن کم کنی چون فقط مشکل انگار شکمه و محدوده نرمالت هم انقدر اختلاف نداره با وزن الانت و براحتی کم میکنی‌.

رژیم اب هم جواب نیست .. بیماری کبدی میاره.. نگیری اینو... همون رژیم معجولی و ورزش کفایت میکنه

خوش به حال چیه دختر؟😂 پوستم کنده شده و این اصلا خوش به حال نداره.. من اینو برا این ننوشتم که بشنوم ...

منم تنبلی تخمدان دارم

از این جهت گفتم خوشبحالت چون موفق شدی و پشتکار هم داشتی 

من فقط قد بلندی دارم که دیده نمیشه چاقم ولی خودم از عدد روی وزنه خجالت میکشم!

واقعا کبد رو خراب میکنه؟ نمیدونستم!

دکتر غدد برای اضافه وزن بهم این امپول رو پیشنهاد داده ولی هنوز نگرفتم ، کم کاری تیروئید دارم واقعا ب ...

نه مسئله کم کاری نیس. ندول تیرویید اگه داشته باشی برات خوب نیس. امپولش جوابه دوستم خیلی وزن‌کم‌کرد باهاش

سنت واسه کاهش وزن عالیه

منم از عید انواع قند و شکر مصنوعی و برنج و انواع نان رو حذف کردم .از ۵ بعد از ظهر تا ۱۲ روز بعد فستم

امسال رو می خوام با این رویه پیش برم

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
منم تنبلی تخمدان دارماز این جهت گفتم خوشبحالت چون موفق شدی و پشتکار هم داشتی من فقط قد بلندی دارم که ...

عه پس همدردیم💔

عزیزدلم ... عدد ترازو ملاک نیست که.. شما قدت ماشالا خیلی بلنده معلوله ۹۰ شما با ۹۰ من قدکوتاه تر زمین تا اسمون تفاوت داره.. شما خوش اندام تر دیده میشی و اصلا نیازی نیست خودتو برسونی مثلا به وزن ۵۵ چون اینطوری خیلیییی لاغر دیده میشی.

شما با این وزن و قد کافیه فقط باشگاه بری انقدر خوش تراش و قشنگ میشی که کیف میکنی.. باور کن من الان حسرت این قد رو خوردم که اگه داشتمش وزن کم کردن چقدر برام راحت تر بود. شما فقط یکم شکم داری و .. که بری باشگاه چون ورزش متابولیسم بدنتو میبره بالا تو حالت استراحت هم به راحتی وزن کم میکنی. 

آره اصلا رژیم اب و یا یخ نگیر.. خیلی خطرناکه.. ادم دچار مشکلاتی میشه که تا سال ها و حتی تا پایان عمر درگیرش میشه.. فقط رژیم سالم یعنی همه چی به جز قند بخور اما کم بخور‌ و کالری شماری کن