2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 

یک دفعه ای وزنت نرفته بالا 

پس هدف گذاری کن و تو ذهنت کم کم برس به اهدافت

یکم که وزن کم کنی مثلا در مدت سه چهار ماه بیای زیر ۱۰۰کیلو خودت کلی انرژی میگیری بازم کم کنی

باشگاه برو

رژیم بگیر اولش خیلی خیلی سخت و عصبی کنندست 

ولی بدون خیلیا تونستن و تو هم قطعا میتونی

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

فعلا ۳ کیلو رو کم کن 

بعدشم ۵ کیلو ۵ کیلو 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

با وزن بالای ۱۰۰ تو شش ماه رسیدم به ۸۴

یه مدته به خاطر رژیم رو رها کردم که از عید لذت ببرم و احتمالا یکی دو کیلو بیشتر بشم ولی بعد عید باز رژیم رو شروع میکنم. واقعا دلم نمیخواست عیدم با رژیم بگذره

هیچ کار خاصی هم نکردم جز کم خوردن و حذف ریزه خواری و مهمتر از همه حذف همه مدل قند مصنوعی و خیلی از قندهای طبیعی حتی .. تازه با وجود تنبلی تخمدان.. اگه اینو نداشتم که وزن کم کردن راحت تر هم میشد برام. 

شما هم میتونی عزیزدلم... روحیت هم ببر بالا.. خیلی زود تو چن ماه میتونی وزن کم کنی و هر بار یه کیلو که کم میکنی میبینی قند تو دلت اب میشه و انقدر ذوق زده میشی میری برای یک کیلوی بعدی و ..‌ 

به نگاه و حرف مردم هم کاری نداشته باشی.. تو چه تپل چه لاغر باارزشی🤍🫂

سلام گلم سال نو مبارک

اوکی میشه ان شالله

مشکلت اینکه ک ریشه ای درمانش نکردی

تاالان چیکارا کردی برای اضافه وزنت؟؟

و اینکه نتیجه دیدی؟؟؟

و اصلا میدونی علت اضافه وزنت چیه؟؟؟

کار شما از رژیم رده نیاز به روش کمکی داری. اگه شرایطش رو داری اسلیو یا بایپس انجام بده 

اگه هم شرایط عمل کردن رو نداری آمپول ملیتاید بزن هر قلمش تقریبا یه تومنه و برای حدود بیست روزت کافیه. اشتهات رو قطع میکنه و میتونی رژیم بگیری. فقط قبلش برو دکتر غدد که چک کنه مشکل تیرویید نداشته باشی چون این امپول برای اونایی ک مشکل دارن مناسب نیس. موفق باشی