2777
2789
عنوان

راهکار برای کتک نزدن بچه

935 بازدید | 79 پست

شبتون بخیر 

اول اینکه لطفا حرف بد و قضاوت نکنید فقط خواهشانه میخوام راهکار موثر بدید . من مثل همه مادرا جونمو به بچم میدم .. من بچه اولم هست واز زمان بارداری خیلی خیلی تحت شرایط بدی قرار گرفتم از همه لحاظی که فکر کنید ،از بیماری و بی پولی تا رفتاری بد شوهرم وخیانت و.. . خلاصه حس میکنم همه این ها تاثیر گذاشتن که من دیگه کنترل خودمو از دست دادم و پسرمو هرکاری کنه من میزنمش . سه سالشه والبته خیلی فضوله ولج بازه بسیار زیاد اما میدونم دلیل نمیشه که. بزنمش

قبلا یه تاپیک دررابطه با این موضوع خوندم ویکی از بچه ها کامنت گذاشته ونوشته (به ایک فکر كنيد که این بچه هیچ پناهی جز شما نداره) 😔 وبرام موثر بوده ولی نه انچنان من میخوام کامل از این عادت لعنتی دست بردارم. خواهرانه کمک کنید :)

I'll have a hard days but let we just do it.

اینجور تاپیک هارو که میبینم دلم میگیره

خدا به شما هم صبر بده استارتر که بتونی اعصبانیتت رو کنترل کنی

انصافا بعضی از بچه ها خیلی خیلی شر و شیطونن

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستاشو نگاه کن. طفل معصوم نمیتونه دفاع کنه از خودش

قلبش خیلی کوچیکه زود میشکنه

شب ک خوابه صدای نفس کشیدنشو گوش بده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

اگه لازمه با پزشک صحبت کنید و دارو مصرف کنید 

اینکه بچه ۳ساله هر کار میکنه میزنیدش طبیعی نیست و قابل توجیهم نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه روانشناس حرف خوبی زد

گفت همه ی مادرا میگن حاضریم بخاطر بچمون بمیریم ولی چند درصد از مادرا حاضرن بخاطر بچه‌هاشون زندگی کنند؟

چند درصدشون اگه مشکلی دارن میرن سراغ درمان تا یه بچه‌ با روان سالم تربیت کنن و چند درصد رو خودشون کار میکنن که مادر بهتری بشن؟

متاسفانه خیلی کمه، فقط توصیه‌ام بهت اینه که دکتر برو مشاوره برو و هرکاری میتونی کن که ارامشتو به دست بیاری باز

اینجور تاپیک هارو که میبینم دلم میگیرهخدا به شما هم صبر بده استارتر که بتونی اعصبانیتت رو کنترل کنیا ...

ای خدا مرگم بده . هرشب بهش فکر میکنم ... خیلی فضوله ودروبرمون بچه زیاد هست وقتی میان خودش بهشون میگه اینو خراب کنید اونو بریزید بهم .. ولی باز دلیل نمیشه

همش فکر میکنم بزرگ بشه و اگه میره تو ناخوداگاهش و افسرده و بی اعتماد به نفس بشه چه کنم

صورت ناز وخوشگلی داره پوست سفیدو چش رنگی اما حتی حس میکنم لاغر شده میگم نکنه بخاطر این کارمه 

وقتی  عصبی میشی سعی کن ازش فاصله بگیری 

و به این فکر کن چقدر اون بچه کوچیکه چجوری میتونه کتک خوردن تحمل کنه

من انقدر بچگیم از مامانم کتک خوردم انقدر با سیخ تهدید به زدن شدم

که هنوزم مامانمو میبینم فکر میکنم میخواد منو بزنه 

فقط وقتی منو نزد که دیگه زورش بهم نرسید  سر هرچی بگی منو زده 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

هربار خواستی بزنیش به این فکر‌کن که خودش به خواست خودش نیومده شما تصمیم گرفتی و آوردیش

و اینکه خودمونم یه زمانی بچه بودیم و قطعا ناخواسته مادرپدرمون رو عصبی کردیم

هربار خواستی بزنیش یه دستت که رفت بالا با اون یکی دستت محکم بگیرش بیارش پایین

چند دقیقه اونجا رو ترک کن برو یه اتاق دیگه چند تا نفس عمیق بکش تا آروم بشی

بچه وقتی کتک می‌خوره هم دردش میاد

هم روحش آزرده می‌شه

من ۳۲ سالمه و هیچ وقت یادم نمی‌ره ۴ سالگی چقدر از بابام کتک می‌خوردم یه بار چون دوست نداشتم سیگار بکشه سیگارش رو از وسط نصف کردم انقدر زدم که هنوز یادمه

و متاسفانه حسی به پدرم ندارم الان

نذار بچه شما هم خدای نکرده به سن من رسید اینجوری بشه…

میدونی بعضی وقتا لازمه واقعا 😅خیلی بی ادبی کنن و اینا ولی واسه چیزای الکی اصلا نزن تهدید کن ک میزنم ها ولی نزن 

و اینکه من تند تند زیر لب استغفرالله میگم معمولاً آروم میشم 

تو هم امتحان کن شاید بدردت خورد

به این فکر کن اگه به کتک زدن و بد رفتاریت ادامه بدی بزرگ که شد میشه دشمنت نمی تونم باور کنم بخاطر مش ...

نه بخاطر مشکلات نیست . اما وقتی فضولی میکنه ولجبازی میکنه بیشتر اوقات دست بلند میکنم 

منظورم حس میکنم بخاطر مشکلاتی که داشتم نمیتونم خودمو کنترل کنم