2777
2789
عنوان

راهکار برای کتک نزدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 79 پست
میدونی بعضی وقتا لازمه واقعا 😅خیلی بی ادبی کنن و اینا ولی واسه چیزای الکی اصلا نزن تهدید کن ک میزنم ...

بعضی وقتا در موارد بسیار کم لازمه 

اما حس میکنم اشتباهه بچه سه ساله کوچیک درک نداره هنوز . اصلا نمیدونه برای چی زدیم😞😔

I'll have a hard days but let we just do it.

ب ان فکر کن یه ادم بزرگو میتونی بزنی؟ن.چرا؟

چون از خودش دفاع میکنه. دیگه اصلا بهت محل هم نمیزاره.

ولی بچها🥺 موقع کتک خودرن دفاعی نمیکنن.  ۳۰ثانیه بعد میان از توعه مادر درخواست غذا یا کمک میکنن.

بچها خیلی گناه دارن.لطفااا لطفاااا دیگه نزنش

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخاطر مشکلات نیست . اما وقتی فضولی میکنه ولجبازی میکنه بیشتر اوقات دست بلند میکنم منظورم حس میکنم ...

بچه اس دیگه 

همه ی بچه ها فضول و خراب کار هستن

اونی که میگه بچه ی من اینطوری نیست دورغ نمیگه ها ولی کارای بچه رو به حساب سن و سالش می ذاره

زود مادر شدی؟

اول این که اون بچه یادته روزی که از بیمارستان اوردینش خونه عین یه خمیر بازی بود که هر شکلی که خودتون دوست داشتین میتونستین تربیتش کنین 

پس تمام تمام مشکلات این بچه مقصرش شما و پدرش هستین اگه فضوله بی تربیت یا هر کار دیگه ای میکنه 

اگر حالت خیلی بده برو پیش روانپزشک شش ماه قرص میخوری خوب میشی 

هربار خواستی بزنیش به این فکر‌کن که خودش به خواست خودش نیومده شما تصمیم گرفتی و آوردیشو اینکه خودمون ...

دقیقا منم تا الان که سی سالمه یه خشم خیلی بدی نسبت به مادرم دارم طوری که حتی نمیتونم یه روزم تحملش کنم،خیلی هم با خودم کلنجار میرم میگم گناه داره اون زمان‌ها پدر مادرا نسبت یه خیلی چیزا آگاه نبودن مثل الان، ولی واقعا دست خودم نیست تنها حسی که نسبت بهش دارم خشمه،واقعا بچه‌ها هیچوقت فراموش نمیکنن

اگه لازمه با پزشک صحبت کنید و دارو مصرف کنید اینکه بچه ۳ساله هر کار میکنه میزنیدش طبیعی نیست و قابل ...

خیلی از طرز تفکرتون خوشم اومد✨

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

من چند سال پیش ک پسرم کوچیک بود کارگاه مادر و کودک زینب اساسی گرفتم روابط والد و فرزند خیلییی کمک کننده بود 

میگفت رابطتون بهبود بدین تا بچه رفتارش خوب بشه 

میگف ب حرفاش گوش بدین 

واسش وقت بزارید مثلا دو ساعت تو این دو ساعت اولویت با بچتون اصلا گوشیتون سایلنت باشه 

کسی نیاد 

جایی نرید 

کار دیگه مثل غذا پختن اینا نکنید فقططططط بچتون 

بعد یکساعت اول هررررر بازی ک بچتون بگه بجز کار خطرناک انجام بدین مثلا نقاشی قایم موشک یا کیک پختن پیتزا پختن بازی کامپیوتری و تو این یکساعت اول هر مدلی اون بگه بگذره شما اصلاحش نکنید و چیزی تو بازی یادشون ندید یک ساعت دوم بازی اموزشی باشه و چیزی ک شما میخواید بهش یاد بدین با این کار قطعاااا رابطه تون با بچتون عای میشه و لجبازیش خیلیییی کم میشه و میتونی کنترلش کنه 

راه حل نزدنم اینکه فک کن بچه مهمونتون چجوری باهاش رفتار میکنی اگر پسر همسایتون مثلا بگه خاله من فلان چیز میخوام میپری بهش و دعوا میکنی ؟ن میگی بفرمایید خاله جون بچه ها ههم چند سال مهمون ما هستند فردا بزرگ میشن و میرند

به این فکر کن که ۹ ماه با سختی منتظر بودی ببینی چه شکلیه و لمسش کنی و الان که اومده داری باهاش بدرفتاری میکنی

یه ثانیه به نبودنش و ندیدنش فکر کن :)

عاشق گربه هام🥺💜

بعضی وقتا در موارد بسیار کم لازمه اما حس میکنم اشتباهه بچه سه ساله کوچیک درک نداره هنوز . اصلا نمیدو ...

سه ساله هنوز کوچیکه نمیدونه داره کار اشتباه می‌کنه .عیب نداره ناراحت نباش بجاش با ی مشاور در ارتباط باش .تلفنی هم میتونی

یعنی اگه قشنگ نبود د و چشاش رنگی نبودن و تپل نبود تو حق داشتی بزنیش😐😐😐😐😐😐

ها؟ چه برداشت عجیبی کردی

جهت درد دل اینو گفتم

گفتم که چهره نازی داره ولی حتی حس میکنم لاغر وبی روح شده 

I'll have a hard days but let we just do it.
بعضی وقتا در موارد بسیار کم لازمه اما حس میکنم اشتباهه بچه سه ساله کوچیک درک نداره هنوز . اصلا نمیدو ...

چبزهایی که ممکنه خراب کنه از دسترسش دور کن شما هرچی بیشتر کتک بزنی بچه لجبازتر میشه وقتی انقدر حالت بده که نمیتونی خودت رو کنترل کنی پس باید پیش روانشناس بری حتما برو

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست