2777
2789
عنوان

راهکار برای کتک نزدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 79 پست
میدونی بعضی وقتا لازمه واقعا 😅خیلی بی ادبی کنن و اینا ولی واسه چیزای الکی اصلا نزن تهدید کن ک میزنم ...

ن عزیزم هیچوقت لازم نبست بچه زدن نداره پسر خودم ۳سال و نیمشه 

تو خرابکاری هاش هم سابقه شکستن کمدو داشته هم تلوزیون

دعواش کردم حتی تو اتاقم گذاشتمش تنها بمونه ۱۰ دقیقه و الان دیگه تکرار نمیکنه ولی دست بلند نمیکنم 

اصلا اینکه بگیم لازمه و ... اشتباهه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم هیچوقت لازم نبست بچه زدن نداره پسر خودم ۳سال و نیمشه تو خرابکاری هاش هم سابقه شکستن کمدو داش ...

چطوری خودتو کنترل میکنی؟

I'll have a hard days but let we just do it.

بچه ۳ ساله عقلش کامل نیست اگه یکی ببینه بچتو میزنی اونم میزنه جدی میگم و تو ایندش تاثیر میزاره میدونم بعضی وقتا واقعا رو مخ میرن بچه ها مخصوصا پسر بچه ها 

اما کتک نزن اصلا چون یه تیکه از جون خودته

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

خیلی از طرز تفکرتون خوشم اومد✨

فدات شم عزیزم لطف داری🥰🥰

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من احساس می‌کنم باهات لج می‌کنه برای جلب توجه اذیت می‌کنه

یا متاسفانه انقدر زدیش بی حس شده به خودش می‌گه من که تهش کتک می‌خورم بذار هرکار می‌خوام بکنم

به نظرم حتما پیش مشاوره کودک برید 

اول اینکه برو پیش روانشناس یا مشاور 

مشکلات اصلیتو حل کنی مثل خشم و اینارو اونم بهبود پیدا می‌کنه خود به خود

دوم اینکه حس کن اون پسر فرشته ای که خدا برات فرستاده ازش یکی تو دنیا داری براش نه ماه زحمت کشیدی دلت میاد به پسر کوچولوی سه ساله که نمیتونه از خودش دفاع کنه و مظلومه ظلم کنی و بزنیش ؟

عزیزم خب با این زدنه چیزی عوض نمیشه

بچه 3 ساله متوجه نمیشه چرا داره تنبیه میشه

اینکار فقط باعث میشه تو آینده کنارت احساس امنیت نکنه درصورتی که خانواده باید امن ترین مکان برای بچه باشه 

فقط خودت میتونی جلو خودتو بگیری حرفای بقیه تاثیر نداره

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
من چند سال پیش ک پسرم کوچیک بود کارگاه مادر و کودک زینب اساسی گرفتم روابط والد و فرزند خیلییی کمک کن ...

واقعا راهکار خوبی بود حتما سعی میکنم انجامش بدم ونتیجشو بهتون میگم

کتک زدن بچه حق الناس هست منم ی زمانی کتک میزدم چندوقتیه دیگه نمی‌زنم اولش سخت بود هنوزم سخته ترک عادت اما داره برام عادت میشه.میخوام ببرمش کلاس قرآن چون آموزش با بازی هست یکم خسته بشه 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

من خودم تو بچگی خیلی غصه میخوردم مامانم منو میزد

یه چندباری پسرمو زدم اشکش درومد بعد خودم نشستم انقدررر گریه کردم گفتم خدایا چیکار دارم میکنم دارم مثل مامانم میشم 🥲

بعد از اون سعی کردم آروم تر باشم ببین آرامش مادر رو بچه تاثیر داره روی خودت کار کنی بچه هم آروم تر و مطیع تر میشه

سعی کن مشاوره بری روی افکارت کار کنی

افکار و احساساتت رو آخر شبا بنویس و بگو چرا این کارو کردم چرا این حسو داشتم

برای خودت قشنگ وقت بذار

به قول دوستمون، به خاطر بچه ات زندگی کن

من افسردگی بعد زایمان گرفتم هیچ انگیزه ای برای زندگی نداشتم ولی رفتم مشاوره و تنها دلیلم برای نجات دادن خودم از افسردگی پسرم و شوهرم بود که منتظر بودن حال من خوب بشه 

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

من احساس می‌کنم باهات لج می‌کنه برای جلب توجه اذیت می‌کنهیا متاسفانه انقدر زدیش بی حس شده به خودش می ...

نه اونقد که فکر میکنید که نمیزنم تاحدی که براش عادی شده نه فقط لجبازی بسیار زیاد داره سر کوچیکترین و مسخره ترین چیزها.. مثلا آب میخواد براش میارم نمیخوره میگه نه نه نمیخوام برش میگردونم یخچال میشینم یا کارمو انجام میدم دوباره میگه آب بیار