2777
2789
عنوان

تلویزیون خونمون خراب شد

74 بازدید | 3 پست

زنگ زدیم چندجا گفتن تاسه تومن درست میکنن. یجا رفتیم دوست همسرم معرفی کرد ک کارش خوبه بردیم ۲۳۰۰گرفت باضمانت درستش کردگفت تا ده سال دیگم چیزیش نمیشه. تلویزیونمون۴۳ال جی هست ۹سال پیش خریدیم حالا خواهر شوهرم میگه عوض کنید ارزش نداره از اونور شوهرش گفت قدیمی شده اینا جدید بخرید. راستش همسرم برد درست کنه تلویزیون قسطی هم میداد ولی ب همسرم گفت از من میشنوی همینو استفاده کن تلویزیونای الان بدرد نخور شدن یارو پنج ماهه خریده اورده درستش کنم واین حرفا. اینم بگم بچه های من چقدر ب صفحه تلویزیون زدن فقط تصویرش پریده بود صدا داشت حالا نمیدونم  همسرمو بگم عوض کنه یا حرف اون اقاهه درسته ازاینورم خواهر شوهرم و شوهرش فقطم ن برای تلویزیون برای هرچی میشه هرطور شده تیکه میندازن بنظرتون چیکار کنیم

من کاری به حرف دیگران ندارم

ولی هر وسیله‌ی خونم که خراب میشه اگر شرایط خرید برند خوب رو داشته باشم قطعاااا میخرم ولی بخوام برم یکی بدتراز مال خودم بخرم قطعاااا میدم درستش کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.