2777
2789
عنوان

من چمه

280 بازدید | 16 پست

بجه ها حس میکنم اعتماد به نفسم خیلی پایینه ما از بچگی چون از فامیل دور بودیم رفت و آمد نداشتیم برعکس خانواده شوهرم خیلی با فامیل در ارتباطن هر دفعه میریم خونشون یکی اونجاست به دخترای فامیلشون خیلی حساس شدم خیلی راحت برخورد میکنن دخترٍ دختر عمش دانشجوئه راحت یه تاپ تنگ پوشیده بود همه چیش پیدا بود با برادرشوهرم رفتن بیرون من بدم میاد اینجوری بابام خیلی رو پوشش ما حساس بود کلا هر وقت دخترای فامیلشونو میبینم دعوامون میشه یا روبوسی میکنن حس میکنم از اونا خوشش میاد حالا من از نظر ظاهری و خیلی خیلی از شوهرم سرترم همه بهم میگن حتی من ارشد دارم اون دیپلمشم نگرفته شاغلم ولی خب خیلی از دختراشونم خوشگلن چندشب پیش بش گفتم چرا جلو شماها اینجوری میپوشه ازش دفاع کرد به شوخی میگه نامزد داداشمه یا باهاش روبوسی میکنه دخترخالش هم همینطور یه دختردایی هم داره روز آزمایشمون خونشون بود با هم عکس گرفته بودن بعد من تو گوشیش دیدم بماند که همونجا میخواستم بهم بزنم گریه کرد الان ناراحت بشم مهم نیست اصلا با من حرف نمیزنه خداروشکر همکار خانم نداره ولی خیلی با دخترای فامیل جورن حس میکنم از اونا خوشش میاد اصلا اعتماد به نفس ندارم کلا خیلی خانواده راحتین شاید من از نظرشون امل باشم تو رو خدا بگین چیکار کنم برام مهم نباشه

پسرم همه دنیام 😘💋💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تفاوت فرهنگی دارین این موضوع برات خط قرمزه برا اون نیست 

اره کاش موقع ازدواج بیشتر چشامو باز میکردم البته من خشکه مذهب نیستما فقط به محرم و نامحرم حساسم

پسرم همه دنیام 😘💋💕

این کمبود اعتماد به نفس نیست، حس حسادته که طبیعی هم هست. شما یه عمر سر به زیر و محجوب بودی و حالا توی جمعی هستی که ارزش‌های شما برای اونا خیلی مهم نیست. یه نگاهی کردم به پست‌های قبلی‌ات، شبیه خودم هستی و درس برات خیلی خیلی ارزشه! باید بپذیریم برای بقیه اینطوری نیست. امروز فقط شاخ اینستا باش، حالا پوچ و بی‌ارزش باش!

ولی حالا وقتشه که یکمی به خودت برسی. عقایدتو محکم بیان کنی، و در مورد پوشش، فقط کافیه مثلا یه عینک داشته باشی که جوون‌ترا نمی‌تونن بخرن، یا یک ساعتی که هیچ‌کس نداره. لازم نیست سرتا پات طلا باشه، ولی یه چیز خاص خودت داشته باش که آدم عادی حسرتش رو بخوره. یه خودنویس شیک بزار بگو از دوران تحصیلت داری. یه چیزی که برق بزنه و مجبور بشن بپرسن این چیه. فرصت برای کلاس گذاشتن بخر.

خودت باش و هرگز حتی به همسرت نگو به کسی حسادت می‌کنی. یه کم ازشون تقلید کن و یه‌کمم خودت روش بزار و بازم به خودت ایمان بیار. تو کسی هستی که انتخابش کردن، نه اونا! اونا کسایی هستن که مجبور بودن توی زندگی از اول باهاشون کنار بیان.

اختلاف فرهنگه دیگه 

هیچی بهتراز صحبت منطقی نیس

البته اگه همسرتون منطقی باشن!!! 

خدایی هرکسیم با هرکسی راحت بود

دلیل ب خواستن اون طرف نیس عزیزم

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!