2777
2789
عنوان

شما جای من

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا این حد شما با گذشتی مهشید جان من نمیتونم مثل درد تو بدنم مونده

با تمام وجود دردت رو میفهمم عزیزم بعضی چیز ها واقعا مثل یه زخم هستش که هرروز عمیق تر میشه 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

پدرتون اونقد بايد براتون ارزش داشته باشه كه نذارين كسي با بيشعوريش بهتون توهين كنه

عمرااااا و ابداااا نميرم هيچ شوهرمم نميذارم  و ميگم تا اخر عمر من و شوهرمو ببوسه و بذاره كنار 

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
خواهر شوهر من هم بعد فوت پدرم ي تماس هم نگرفت با اينكه باهم خوب بوديم ب بعضيها بايد مدال فهم و كما ...

نمیدونم آدم فامیل رو میخواد برای روزای درد و دلتنگی

وگرنه بود و نبودشون چه فرقی داره؟

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

آره گلم من زودمیبخشم 

اینجورراحتتری عزیزم..هرکسی رفتارش ازفرهنگش ناشی میشه

اونا اون مدلی هستن ولی شمانه عزیزم

خودتوکنارنکش.میتونی بعدبگی باآرامش بهشون که هرچندشما توی غم من شرکت نکردین ولی من ازشادی شماشادشدم واومدم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

من تا مدتها كارش ميومد تو ذهنم ،تو خونه زار ميزدم و گريه ميكردم

هنوز ك هنوزه ميبينمشون 

مخصوصا وقتي ميخندن

يه چيزي قلبمو فشار ميده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
پدرتون اونقد بايد براتون ارزش داشته باشه كه نذارين كسي با بيشعوريش بهتون توهين كنه عمرااااا و ابداا ...

منم همینو گفتم

از این زورم اومده چرا به خودش اجازه داده زنگ بزنه دعوت کنه

در خودش چی دیده زنگ زده؟

بیشعور به توان بینهایت

من تا مدتها كارش ميومد تو ذهنم ،تو خونه زار ميزدم و گريه ميكردم هنوز ك هنوزه ميبينمشون  مخصوص ...

میبینیشون؟؟؟ من کاملا قطع رابطه کردم کامل

حتی نذاشتم بچمم ببینن