2777
2789
عنوان

شما جای من

741 بازدید | 96 پست

جشن نامزدی پسر خواهر شوهر میری؟

با این توضیح که سک سال پیش دور از جون شما پدر فوت کرده باشه و اشیون حتی یک تسلیت تلفنی هم نگفته باشه؟

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که اعلام کردم عمرا برای همیشه با اینا رابطه ای نخواهم داشت میخوام بدونم آیا من کینه ای هستم؟

بابام یک سال و دو ماه هست فوت کرده

نه. شوهرت چی میگه?

میدونه نمیرم فقط گفت که زنگ زده دعوت کرده

فقطم به شوهرم زنگ زده

بعدم گفته اگر لازمه به خانمت هم زنگ بزنم که شوهرم گفته نه لازم نیست

خودشم نمیره

آره عزیزم

اون بی معرفت بوده قرارنیس که شماهم باشی 

(اگه جریان مربوط به خودتونه روح پدرتون شاد🌹)

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من که اعلام کردم عمرا برای همیشه با اینا رابطه ای نخواهم داشت میخوام بدونم آیا من کینه ای هستم؟ باب ...

شما کینه ای نیستی اونا غیر عادین که یه تسلیت نگفتن 😐

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
آره عزیزم اون بی معرفت بوده قرارنیس که شماهم باشی  (اگه جریان مربوط به خودتونه روح پدرتون ...

تا این حد شما با گذشتی مهشید جان

من نمیتونم مثل درد تو بدنم مونده

این وسط مهم اینه که شوهرت هم بهت حق بده وگرنه یه اعصاب خوردی اساسی خواهی داشت

آره من بگم بریم هم اون نمیره

میگه بی احترامیشون به من بوده که داداششونم

خواهر شوهر من هم بعد فوت پدرم ي تماس هم نگرفت

با اينكه باهم خوب بوديم

ب بعضيها بايد مدال فهم و كمالات داد

واقعا پيش خودشون چه فكري ميكنن، شخصيتشون چطور ك اين كار رو انجام ميدن؟!!!

بعد از يكسال يادم اوردي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

خوب حله دیگه . من از شوهر خواهر شوهرم ناراحت بودم عقد دخترش نرفتم بعد خواهر شوهرم با زبون بی زبونی معذرت خواهی کرد منم گفتم به خاطر شما عروسی ميبام. آدم هر چی دنبال این حرفا نباشه بهتره . اما کار خواهر شوهر تو خیلی بد بوده

از آخرین باری که عاشق شده ام دیگر نمرده ام 😜