2777
2789
عنوان

شما جای من

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 96 پست
نمیدونم آدم فامیل رو میخواد برای روزای درد و دلتنگی وگرنه بود و نبودشون چه فرقی داره؟

دقیقا خانواده شوهر منم هیچوقت تو روزای درد و دلتنگی همراهمون نبودن

حتی به دردامون اضافه کردن

ولی شوهرم اصلا چیزی به اسم رگ تو بدنش وجود نداره

آره گلم من زودمیبخشم  اینجورراحتتری عزیزم..هرکسی رفتارش ازفرهنگش ناشی میشه اونا اون مدلی هستن ...

بخشيدن و بزرگي دل هم حدي داره 

خوبي كه از حد بگذرد نادان خيال بد كند 

محبت كردن به يه بيشعور اصلا فايده نداره از من به شما نصيحت

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خانواده شوهر منم هیچوقت تو روزای درد و دلتنگی همراهمون نبودن حتی به دردامون اضافه کردن ولی ش ...

خودت باید از خودت دفاع کنی عزیزم

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

وقتی از کسی بدت بیاد دیگه فکر کردن نداره! پسرش هم تسلیت نگفته. برای هدیه گرفتن زرنگ میشن دعوت میکنن 😕

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بخشيدن و بزرگي دل هم حدي داره  خوبي كه از حد بگذرد نادان خيال بد كند  محبت كردن به يه بي ...

درست میگین عزیزم

ولی بنظرم توی مراسمها جای جبران نیس(البته نظرمنه)

مخصوصاکه مجلس شادی هست وممکنه انگ حسادت وغیره هم به ایشون بزنن

میتونن جای دیگه جبران کنن وکم اهمیتشون کنن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
میبینیشون؟؟؟ من کاملا قطع رابطه کردم کامل حتی نذاشتم بچمم ببینن

بله

متاسفانه سه چهار ماهي هست ميبينمشون

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من که اعلام کردم عمرا برای همیشه با اینا رابطه ای نخواهم داشت میخوام بدونم آیا من کینه ای هستم؟ باب ...

نه منم باشم نمیرم

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗
منم همینو گفتم از این زورم اومده چرا به خودش اجازه داده زنگ بزنه دعوت کنه در خودش چی دیده زنگ زده؟ ...

احمق با خودش چي فك كرده كه زنگيده خودتو ناراحت نكن عزيزم روح پدرتونم قرين رحمت 

بگو بيشعور با اومدن يا نيومدن تو فرقي تو حال من ايجاد نميشد ولي با نيومدنت ثابت كردي بيشعوري

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
آره گلم من زودمیبخشم  اینجورراحتتری عزیزم..هرکسی رفتارش ازفرهنگش ناشی میشه اونا اون مدلی هستن ...

برای کسی که می فهمه و شرمنده میشه، این رفتار کاملا درسته

ولی خیلیا با این رفتار فقط جری تر میشن و بی ارزش کردناشون هر روز بیشتر میشه

خدارحمت کنه اما به نظر من بری بهتره بگوچراا چون پپس فردا یه چیزی بشه شوهرت نمیگه توهم تلافی کردی نیومدی توهم مثل اونایی اما رفتن شرایط دلره به شوهرت بگوو من میرم اگه نرم با اونا فرقی ندارم رفتی خیلی سنگین بشین محل هیچ کدوم نذارخیلی باسیاست که حرف از توش در نیاد اصلا نرقص فقط بشین