آیگین3 مدیر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 عنوان شما جای من | مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 96 پست جشن نامزدی پسر خواهر شوهر میری؟با این توضیح که سک سال پیش دور از جون شما پدر فوت کرده باشه و اشیون حتی یک تسلیت تلفنی هم نگفته باشه؟ به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا! 1396/10/19 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 منم وقتی بچم دنیا اومد تا الان که نه ماهشه عموهاش حتی زنگ نزدن تبریک بگن چه برسه بیان بچه رو ببینن ب ... دقیقا بچه من شش سالشه همین خواهر شوهر دیدنش نیمودهخیلی خیلی اتفاقی توی یه مراسمی دیدش بچم روآدم به این حجم شعور چی بگه به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
پریپریا عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 757 من قطع رابطه کردم کاملا اتفاقا زندگیم هم آروم شده قبلا همش غر میزدم چون اونا به هر حال کار خ ... اگه شوهرتم راضی باشه ناراحت نباشه مهم نیست
خانم_پاشا عضویت: 1396/02/31 تعداد پست: 11497 دقیقا بچه من شش سالشه همین خواهر شوهر دیدنش نیموده خیلی خیلی اتفاقی توی یه مراسمی دیدش بچم رو آدم ... وای اصلا اصلا ابدا نرو.....خدا پدرتونو رحمت کنه...بیشتر از شعورشون بهشون احترام نذار و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
miss_setare عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 830 متوجه نشدم مگه غم مرگ پدر کهنه میهش یا از یاد یره؟ من همین الانم با یاداوریش اشک ریختم نه من هر ان ... نه گلم من منظورم ب این نبودشما همون پدر خدا بیامرزت رو بهونه کن.
miss_setare عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 830 نه گلم من منظورم ب این نبود شما همون پدر خدا بیامرزت رو بهونه کن. ولی اگ نری هم اون میفهمه ک کارش برات مهمه.میتونی بری اما خشک بشینی سر جات و پا نشی واسه رقص. یه لباس مجلسی شبک مشکی هم تنت کنی.اینجوری خیلی خوب میشه