2777
2789
عنوان

شما جای من

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 96 پست

خانواده ما هم پنجشنبه غم خیلی بزرگی بهشون وارد شد. دختر ۱۶ ساله دخترعمه ام تو خواب سکته قلبی کرد و صبح هرچی صداش زدن دیگه بیدار نشد.😔😢

میخوام اینو بگم که دنیا خیلی بی ارزش تر از اونه که ما روزامونو با ناراحتی و غصه خوردن و قهرو این چیزا بگذرونیم.

من اگه جای شما بودم میرفتم، به احترام همسرمم شده میرفتم

گلم کینه خوب نیس اماهرچی شما صلاح میدونی

با خودش مشکل داری با پسرش چیکار داری.

شایدم شما بتونی غم پدرتون رو بهونه کنید و نرید.

ولی بستگی ب حال شما تو این یکساله داره ک بتونید بهونه ی فوت پدرتون رو بیارید

یاکه نه مشخص بشه الکی گفتید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هميشه ميگم من از خلق خدا گلايه ندارم خود خود خدا بايددستمو ميگرفت، اونموقع نگرفت الان هم منتظرم ح ...

عزیزم حرفی که من همیشه میزنم

میگم در حق خودشون کردن

قانون کارما توی این دنیا بی برو برگرد برقرار هست بسپار به خدا

الان از تو که گذشت اونا براشون شروع شده

البته من خودم از ناراحتی کسی خوشحال نمیشم ولی میدونم خودشون برای خودشون ناراحتی خواستن و دنیا بهشون میده

چشمت به خدا باشه فقط

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
آره برای منم پیش اومد مادربزرگم فوت کرد، مادرشوهرم فقط یه تلفن زد. برادرشوهرام و جاریم هم حتی همون ...

من جاريم زمان فوت پدرم اومد

فقط خواهرشوهرم نيومد

يكسال بعدش ك مادربزرگم فوت شد

هيچكدوم نيومدن

ب بعضيها نبايد گذشت كرد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
گلم کینه خوب نیس اماهرچی شما صلاح میدونی با خودش مشکل داری با پسرش چیکار داری. شایدم شما بتونی غم ...

متوجه نشدم مگه غم مرگ پدر کهنه میهش یا از یاد یره؟

من همین الانم با یاداوریش اشک ریختم

نه من هر انسانی این حال رو داره

خانواده ما هم پنجشنبه غم خیلی بزرگی بهشون وارد شد. دختر ۱۶ ساله دخترعمه ام تو خواب سکته قلبی کرد و ص ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزتون رو رحمت کنه

من یازده سال هست ازدواج کردم و این نوع بیشعوری رو همیشه دیدم و همیشه یه احترام همسرم گذشت کردم

الان به احترام پدرم گذشت نمیکنم

واقعا مگه میشه؟ هر لحظه داغش تازه اس

من با اینکه مادربزرگم بود، هیچوقت اون بی احترامیشون رو فراموش نکردم

پدر که دیگه خیلی مهمتره

ولی عزیزم باز خداروشکر کن در کنار بیشعوری اونا، شوهر فهمیده و منصفی داری

منم وقتی بچم دنیا اومد تا الان که نه ماهشه عموهاش حتی زنگ نزدن تبریک بگن چه برسه بیان بچه رو ببینن بدون اینکه کوچیکترین ناراحتی بینمون باشه...حالا اگه بچه های اونا ازدواج کنن نه من میرم نه به شوهرم اجازه میدم نزدیکشون شه..

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
من با اینکه مادربزرگم بود، هیچوقت اون بی احترامیشون رو فراموش نکردم پدر که دیگه خیلی مهمتره ولی ...

ممنونم عزیزم

شما هم سعی کن با سیاسیت و صحبت شوهرت رو همراه کنی

این که تلافی نیست شاید حرف درستی نباشه ولی من گذاشتم جایی که خیلی دلشون شکسته و احتیاج به تکیه گاه ...

کارش اصلادرست نبوده اماشماهم به بده کسی راضی نباش خدا خودش میدونه چه جوری جواب دل شکسته شماروبده 

ممنونم عزیزم خدا عزیزتون رو رحمت کنه من یازده سال هست ازدواج کردم و این نوع بیشعوری رو همیشه دیدم و ...

خیلی ممنون

من کاملا حال شما رو میفهمم. چون خودم عزیز زیاد از دست دادم نمیدونم کدوما رو بگم

عموهام، مادربزرگ و پدربزرگم، عمه ام، پسر عمه ام، حالا هم که این طفل معصوم.

ما باید یاد بگیریم‌تا به هم ناراحتیامونو بگیم. ای کاش همسرت به خواهرش میگفت که خانم من به خاطر این قضیه از شما دلخوره.

ای کاش یه روزی همه انسانها اینو درک کنن که دنیا محل گذره هیچ کس موندنی نیست پس دل هم رو نشکنیم.

عزیزم  خدا پدرتو رحمت کنه و به شما و خانواده ات صبر بده.

کارش اصلادرست نبوده اماشماهم به بده کسی راضی نباش خدا خودش میدونه چه جوری جواب دل شکسته شماروبده&nbs ...

نه کاری بهشون ندارم 

هر چی کاشتن درو میکنن دیگه

خیلی ممنون من کاملا حال شما رو میفهمم. چون خودم عزیز زیاد از دست دادم نمیدونم کدوما رو بگم عموهام، ...

ممنونم خدا تمام عزیزان شما رو رحمت کنه