2777
2789
عنوان

شما جای من

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 96 پست
اخه نمیشه قطع رابطه کنی قووم شوهر نمیشه از بیخ بزنی چون مرد زندگی ناراحت باشه زندگی فلج زنو مرد اساس ...

قطعا که میشه چرا نشه 

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
بذار هر چي مغز كوچيكشون فك ميكنه فكر كنن  بله فرمايش شما درست مراسمها جاي جبران نيست ولي شنيدي ...

چی بگم

کاش انقدردنیاروجدی نمیگرفتن یه عده وبدونن هرچی محبت کنن چیزی ازشون کم نمیشه وخیلی زودتموم میشیم هممون...

درموردپدرآیگین جان که صددرصدواقعااون موقع نیازبه التیام داشتن واونابیمعرفت بودن

درکل بنظرم آیگین جون هرجورکه حس بهتری داری عمل کن بالاخره شمابهترمیشناسیشون 

والبته همسرتم اذیت نشه این وسط

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابام مريضي سخت داشتن خواهر شوهرم هم الان كنسر سينه داره زماني ك چندماه پيش حالش بد بود پدرشوه ...

نگار قبول داری اگه شوهرت پشتت بود و بی انصاف نبود، شاید الان کینه کمتری تو دلت بود؟؟؟

من همیشه میگم، من دو گانه سوز میشم، هم از طرف خانواده شوهرم میسوزم هم از جانب خودش😔

خوشبحالت شوهرمااگه میشدبزورمارومیفرستاد

اون شوهر و بايد گذاشت كنار شوهري كه پشت زنش نباشه و زنشو بي ارزش كنه به چه درد ميخوره اخه 

برا يه تيكه نون كه محتاجشون نيستيم براي محبت و ارزش دادن زن و شوهر كنار هم هستن

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
اخه نمیشه قطع رابطه کنی قووم شوهر نمیشه از بیخ بزنی چون مرد زندگی ناراحت باشه زندگی فلج زنو مرد اساس ...

من قطع رابطه کردم کاملا

اتفاقا زندگیم هم آروم شده قبلا همش غر میزدم 

چون اونا به هر حال کار خودشنو میکنن من نمیتونستم بی احترامی کنم و جواب بدم غر میزدم گریه میکردم اعصابم بهم میریخت الان راحتم

نمیبینم نمیشنوم راحت

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
چی بگم کاش انقدردنیاروجدی نمیگرفتن یه عده وبدونن هرچی محبت کنن چیزی ازشون کم نمیشه وخیلی زودتموم می ...

حرفاي شمارو قبول دارم عزيزم با محبت كردن هيچي از ادم كم نميشه هيچي ولي طرف مقابلت كه بلا نسبت خر باشه همه ي محبتات بي ارزشن 

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
نگار قبول داری اگه شوهرت پشتت بود و بی انصاف نبود، شاید الان کینه کمتری تو دلت بود؟؟؟ من همیشه م ...

عزيزم خودتو ناراحت نكن انشالله خدا هميشه پشت و پناهت باشه نه بنده ي خدا

حرفاي شمارو قبول دارم عزيزم با محبت كردن هيچي از ادم كم نميشه هيچي ولي طرف مقابلت كه بلا نسبت خر باش ...

واقعا محبت و گذشت رو باید جایی انجام بدی که طرف بفهمه شرمنده بشه

الان من بلند شم برم هم اون نمیفهمه من خانمی کردم که 

کلا فهم زیر خط فقر

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
نمیدونم کسی این تجربهر. داره یا نه من اولین بارم بود و امیدوارم آخرین تجربم هم باشه به حق علی توی ...

آره برای منم پیش اومد

مادربزرگم فوت کرد، مادرشوهرم فقط یه تلفن زد. برادرشوهرام و جاریم که حتی همون تلفن رو هم نزدن

منم خرما گرفته بودم و گردو گذاشته بودم آماده به خیال اینکه میان خونمون دیدنم، ولی حتی یه نفرشون هم نیومدن😢

واقعا محبت و گذشت رو باید جایی انجام بدی که طرف بفهمه شرمنده بشه الان من بلند شم برم هم اون نمیفهمه ...

هيچي تازه مسخره هم ميكنه ميگه فلاني هر بلايي سرش مياريم بازم نميفهمه 

البته دور از جون 

عزيزم زندگيت سرشار از خوشي چشم بدخواهاتم كور😍

نگار قبول داری اگه شوهرت پشتت بود و بی انصاف نبود، شاید الان کینه کمتری تو دلت بود؟؟؟ من همیشه م ...

هميشه ميگم

من از خلق خدا گلايه ندارم

خود خود خدا بايددستمو ميگرفت، اونموقع نگرفت

الان هم منتظرم حال اونروز منو اينا هم تجربه كنن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.