امروز هر دومون تعطیل بودیم رفتیم بیرون از شهر عکس بگیرم تو برفا، انصافا خیلی حوصله به خرج داد و کلی عکس گرفت اما چون عصری کار داشت نزدیکای ظهر رفتیم ، نور افتاد به چشمم تو همه عکسا چشمام نیمه بازه😑 منم اعصابم خورد شد همشونو پیش خودش پاک کردم کلی هم نق زدم ک کار داشتی امروز میزاشتی یه روز دیگه بریم اونم حرصی شد که این همه وایسادم تو سرما عکس گرفتم عوض تشکرته اینم
یکم پیش پیام داده که اعصابتو خورد نکن فردا عصر میریم میندازی دوباره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون پیام داده که دوباره میریم وگرنه تو ول کن جنگ نبودی چون چشات نیمه باز بودهعذاب وجدان معنی نداره یا معذرت خواهی وقتی اون بیچاره گفته دوباره میریم ....
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃