2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد فروختن زود رشد کردن؟پشیمون نشدی؟

من راستش از اون جا به بعد دیگ به موهام نمیرسم همش کوتاه میکنم الانم باز میخوام پسرونه بزنم

و پشیمون که شدم ولی حال روحیم بد بود زیاد حوصله نداشتم و مشت مشت میریخت

👊
کدوم کار ؟!

فروش مو رو میگه، من بچه کوچیک دارم نمیتونستم بهشون برسم مثلا شبا وقت کنم برم حموم تا کارامو کنم به بچه برسم دیگه نمیتونم موهامو شونه کنم

فروش مو رو میگه، من بچه کوچیک دارم نمیتونستم بهشون برسم مثلا شبا وقت کنم برم حموم تا کارامو کنم به ب ...

فکر کردم میگه از نظر شرعی گناهه تعجب کردم

نه خوب کاری کردی ایشالا زودتر دوباره دربیاد

👊
فکر کردم میگه از نظر شرعی گناهه تعجب کردمنه خوب کاری کردی ایشالا زودتر دوباره دربیاد

منظورش همین بود دیگه، البته من یه بدهی هم داشتم که به طرف قول این ماهو دادم ولی یه چیزی پیش اومد که کم آوردیم این ماه دیگه گفتم بدهیمم تسویه کنم پول طرف بی ارزش نشه

منظورش همین بود دیگه، البته من یه بدهی هم داشتم که به طرف قول این ماهو دادم ولی یه چیزی پیش اومد که ...

از لحاظ شرعی که هیچ گناهی نداره نمیدونم دیگه این فتواهارو از کجا میارن

شما که خوب کاری کردی تا سه چهار سال دیگ دوباره همینقدری میشه

👊
از لحاظ شرعی که هیچ گناهی نداره نمیدونم دیگه این فتواهارو از کجا میارنشما که خوب کاری کردی تا سه چها ...

آره میاد من ۶ سال پیش کوتاه کردم اونموقع نمیدونستم میخرن دیدم آرایشگر موهامو نگه داشت بعدش فهمیدم قضیه چیه

آره میاد من ۶ سال پیش کوتاه کردم اونموقع نمیدونستم میخرن دیدم آرایشگر موهامو نگه داشت بعدش فهمیدم قض ...

خدالعنتش کنه هیچی هم به روی خودش نیاورد😑

منم یکی از این خاطرات تلخ دارم ۱۸ سالم بود موهام تا کمرم پرپشت و سالم یک مشکلاتی با خانوادم پیش اومد منم لج کردم به مامانم گفتم تا گردن کوتاه کنه همه رو انداختیم سطل زباله🤦♀️

👊
خدالعنتش کنه هیچی هم به روی خودش نیاورد😑منم یکی از این خاطرات تلخ دارم ۱۸ سالم بود موهام تا کمرم پر ...

من حدود ۱مترو ۱۰ سانتی هست موهام کم پشته ولی سالم و رنگ نشده است میخوام کوتاه کنم حیفم میادبندازم دور کلی پول بابتش میدن

بقیه میگن سیاهی زندگی طرف میاد برای تو ونمیدونم گناهه و این حرفا (اسی خرافاته اینا،گفتم که دلت خالی نشه من بخاطر حرف شنیدن اینکارو نمیکنم وگرنه اعتقاد ندارم به این حرفا ولی ازلحاظ شرعی نمیدونم درسته یانه)

من حدود ۱مترو ۱۰ سانتی هست موهام کم پشته ولی سالم و رنگ نشده است میخوام کوتاه کنم حیفم میادبندازم دو ...

اصلا اینطو نیست راجب ناف بچه هم میگفتن اگه خاک نشه و دو ر انداخته شه فلان میشه، درصورتیکه کسیکه کارش انرژی درمانی و این چیزاس گفت اینطور نیست بافت مرده که بره دیگه ارتباطی نداره بااون شخص حتی میگفت در و دیوار انرژی منفی داشته باشن طرف باید پاکسازی کنه ولی بافت مرده که از بدن بیفته و دورش کنی دیگه نزدیک آدم نیست که اگه انرژی منفی هم داره رو آدم تاثیر بزاره، من خودم سر اینکه ناف بچمو خاک نکرده بودم پیگیر شدم