2777
2789

فک کردی مردم چطور پیشرفت میکنن؟؟ با کلاه برداری دیگه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لقمه حلال بهشون نمیسازه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من جات بودم برمیداشتم میومدم ی چک هم میخوابوندم در گوشش نمیدادم بهش جای دیگه میفروختم دیوار پره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
من جات بودم برمیداشتم میومدم ی چک هم میخوابوندم در گوشش نمیدادم بهش جای دیگه میفروختم دیوار پره

همینم از دیوار پیدا کرده بودم اومد خونه قیچی کرد ۳۰ زد گفت بقیشو میزنم حالا که بهش گفتم بقیه رو بزن میگه جنس موهات اینقد نمی ارزه درصورتیکه اول طی کرده بودیم

همینم از دیوار پیدا کرده بودم اومد خونه قیچی کرد ۳۰ زد گفت بقیشو میزنم حالا که بهش گفتم بقیه رو بزن ...

اول باید کامل میگرفتی پول رو بعد قیچی میکرد پیام بده بگو طی کردیم باهام قبلش دیدی موهام رو دیگه بعداز قیچی کردن که جنسش عوض نشده

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن