2777
2789
عنوان

از نامزدم معذرت بخوام یا نه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 54 پست
دهنتو ببند بابا بی ادب از طرز جواب دادنت بی شخصیتی میباره

خودت دهنتو ببند 

ناراحتی از تاپیک برو بیرون 

هر چند که حالتو خوب نمیکنه اینکار😂😂

خدا میدونه چه بلایی به سرت اومده که داری حرصتو اینجا خالی میکنی 🤣🤣🤣🤣 عب نداره اگه دردی ازت دوا میکنه ادامه بده وراج بی شخصیت 

خودت دهنتو ببند ناراحتی از تاپیک برو بیرون هر چند که حالتو خوب نمیکنه اینکار😂😂خدا میدونه چه بلایی ...

بلا سر تو اومده با این رفتارای عقده ای طورت بیچاره 

خدا به اطرافیانت رحم کنه بهت آرامش بده ک انقد بخاطر مشکلات درونیت دیگرانو آزار ندی 

دیگه ریپلای نکن 

درد خنده هاتم نگه دار واسه خودت

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلا سر تو اومده با این رفتارای عقده ای طورت بیچاره خدا به اطرافیانت رحم کنه بهت آرامش بده ک انقد بخا ...

تا وقتی ریپلای کنی ریپلای میکنم چون تو شروع کردی فضولی رو

عقده ای تویی ک سر ی چیز ساده تو زندگی بقیه، تو فشاری میشی🤣🤣🤣

به جای فضولی اطرافیان من به فکر خودت باش تو

من اونقدری آرامش دارم که بخاطر اتفاقات زندگی بقیه فشاری نشم تو نگران نباش🤣🤣🤣

تا وقتی ریپلای کنی ریپلای میکنم چون تو شروع کردی فضولی روعقده ای تویی ک سر ی چیز ساده تو زندگی بقیه، ...

متاسفانه اولش نمیدونستم انقد بی شخصیتی اومدم تو تاپیکت کامنت گذاشتم اونی ک شروع کرد ب بی احترامی تو بودی ک نشونه شعور پایینت بود

حتما خودت انقد بدبختی ک همش حرص زندگیه بقیه رو میخوری ک ب این روز افتادی وگرنه هیچکس برای آدمایی ک حتی ی بارم ندیدتشون فشاری نمیشه همه رو مثل خودت بدبخت نبین 

حالام انقد ریپلای کن تا جونت دراد

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
متاسفانه اولش نمیدونستم انقد بی شخصیتی اومدم تو تاپیکت کامنت گذاشتم اونی ک شروع کرد ب بی احترامی تو ...

فعلا جون تو دراومده از حرص من آرومم 

اولین کامنتت هم نشونه بی شخصیتی خودت بود سعی کردم باهات ست کنم رفتارمو ولی موفق نشدم به حد خودت برسم 

از همون اولم خودت با شعور نداشتت فشاری شدی و  بی احترامی کردی وراج علاف 

من به هیچ روزی نیفتادم توهم نزن🤣🤣🤣 دارم رفتارای خودتو توضیح میدم برات ، میبینی غیر قابل تحملی داری چرت و پرت میگی از حرص🤣🤣🤣🤣

باشه باشه آروم میشی بیا با منی که تا حالا یه بارم ندیدی دعوا کن اما این بدبختیتو درمان نمیکنه بیچاره وراج🥺🥺🥺

فعلا جون تو دراومده از حرص من آرومم اولین کامنتت هم نشونه بی شخصیتی خودت بود سعی کردم باهات ست کنم ر ...

کمتر بالا پایین بپر فشاری 

بیکار نیستم انشاتو تا ته بخونم

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
کمتر بالا پایین بپر فشاری بیکار نیستم انشاتو تا ته بخونم

من فقط جواب وراجیتو دادم چیه تحمل نداری با واقعیت رو به رو شی؟ بیکار نیستی که داری ول میگردی تو تاپیکم؟؟؟ 

من فقط جواب وراجیتو دادم چیه تحمل نداری با واقعیت رو به رو شی؟ بیکار نیستی که داری ول میگردی تو تاپی ...

اوووه تاپیکت ارزونیت بابا همچین میگه تاپیکم ک انگار چ تاپیک گوهر باریه 

ریپلای کنی هم دیگه اسمتو ببینم نمیخونم

موفق باشی

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اوووه تاپیکت ارزونیت بابا همچین میگه تاپیکم ک انگار چ تاپیک گوهر باریه ریپلای کنی هم دیگه اسمتو ببین ...

همون اولم گفتم ریپلای نکن ریپلای نکنم تحمل خوندن واقعیتو نداری داری فرار میکنی ازش

موفق هستم به کوری چشمت

گوهر بار باشه یا نباشه ولگرد داره توش متاسفانه