2777
2789
عنوان

جداشدم

276 بازدید | 16 پست

بچها من یکسالع ونیم بانامزدم بودم دهن لق بود بچه ننه بود ۳۵ سالش بوددوستش داشتم روش گیرمیدادم قهرمیکردم اخرسرازدستم دررفت ی سوتفاهم عجیبی پیش اومدعقرب همزمان دوس دخترسابقشوبادوستشوزده بودازدستم دررفت بهش گفتم حرومزاده الان ۵ ماهه ک تموم شده مادرش گفته دیگ این دخترتمومه اونم میگ دوستت دارم اما ب حرف مادرم گوش میکنم خیلی دوسش دارم و دیگه ازدواج نمیکنم

خیلی سر هم نوشتی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون رفته پی زندگیش...بعد تو هنوز داری بهش فکر میکنی.....سعی کن با واقعیت کنار بیای

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بابا بیخیال..چیزی ک زیاد شوهر...هرکی میخواد من چندتاشو دور ورم سراغ دارم...مثل سگ پاسوخته موس موس می ...

😶😶😶

حالم بد شد از پستت

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خانوما

canyouloveme | 8 ثانیه پیش

ایرانسل گشنه

f03 | 15 ثانیه پیش
2791
2779
2792