2777
2789
عنوان

قانون جذب

550 بازدید | 73 پست

نظرتون در مورد قانون جذب چیه ؟میشه با قانون جذب چیزیو تغییر داد یا به خواسته ای رسید؟ کسیو تو اطرافتون دیدین که از قانون جذب و راهکار هاش نتیجه گرفته باشه یا تو زندگی خودتون اثر گذار باشه اگه آره میشه از تجربه هاتون بگین 

بزن تونی نی سایت گوگل تحربه ها رابخون خیلیا نتیجه گرفتن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از چیزی که فکرشو کنی میتونه تاثیرگذار باشه 

من تو یه سری موقعیتا تجربش کردم کافیه به موضوعی که دوس داری اتفاق بیفته خیلی فکر کنی و یه سناریو برای خودت بچینی بارها تصورش کنی 

به طرز عجیبی یه جا به واقعیت میپیونده 

من یه دوستی داشتم مثلا بم میگفت وای چه پالتوی قشنگی همون موقع کشک ریخت رو پالتوم .یا یه بار گفت وای چه ماگ خوشگلی ماگ رو رفتم بشورم تو دستم شکست تو سینک .کلا چیزی به چشش میومد تموم دیگه

خودم بارها ازش نتیجه گرفتم و خدارشکر ارامش و خوشبختیمو مدیونش هستم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

حقیقتا نمیدونم قانون جذبه یا حماقت خودم

ولی من سال کنکورم یه برگه چسبونده بودم به میزم با این متن: 

تصور کن تیر....  رسیده و تو هیچی نخوندی،  میزنی تو سرت،  گریه میکنی،  دعا میکنی اما هیچی فایده نداره و زمان هیچ وقت برنمیگرده. و.... 

مو به مو اتفاق افتاد

البته نمیدونم این به خاطر کم کاریم در درس بود یا قانون جذب

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

حقیقتا نمیدونم قانون جذبه یا حماقت خودمولی من سال کنکورم یه برگه چسبونده بودم به میزم با این متن: تص ...

واای به نظر من که بخاطر قانون جذب بوده چون من یه کتابی خوندم اسم کتاب این بود که بنویس تا اتفاق بیفتد به نظر من ارزش خوندن رو داره حداقل یبار بخونش من خودمم چندین بار چیزیو نوشتم و واقعا اتفاق افتاده 

خودم بارها ازش نتیجه گرفتم و خدارشکر ارامش و خوشبختیمو مدیونش هستم

مثلا چیکار کردین ؟ یا تکنیک خاصی رو انجام دادین اگه اره چه تکنیکی رو انجام دادین ؟ میشه به منم بگین منم انجام بدم