2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 73 پست
واای به نظر من که بخاطر قانون جذب بوده چون من یه کتابی خوندم اسم کتاب این بود که بنویس تا اتفاق بیفت ...

ببین من اصلا نمی دونستم این قانون وجود توی 10 سالگی که پرسیدم خونه چنده و اون موقع قیمت ها ثابت گفتم تا 13 سالگی ما خونه میخریم خیلی خوشحال می شدم ته دلم کلی تصور میکردم جالبش اینجا بود دقیقا یه هفته قبل تولد 13 سالگی خونه خریدم بعدش من از امام رضا هم خواستم با اینکه زیاد سختی کشیدم اما گفتم من راضی هستم خدایا سختی زیاد کشیدیم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
فقط تصورش کردی و برات افتاده ؟ فقط اینکارو برای اتفاق افتادنش انجام دادی؟ و اینکه هر روز مثلا باید ت ...

نه من هر روز تصور نمیکردم ماهی یکی و دوبار 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تصورش کردی و برات افتاده ؟ فقط اینکارو برای اتفاق افتادنش انجام دادی؟ و اینکه هر روز مثلا باید ت ...

نه اونقدرا پیچیده 

مثلا دوس داشتم یه اتفاقی بیفته ولی درعین حال امید زیادی داشتم بهش اینطوری که انگار میدونم حتما میفته و من فقط منتظرشم (به نوعی اون آینده مطلوبم رو مرور میکردم)

بعد پیش خودم فکر میکردم حالا مثلا تو اون موقعیتم و دارم با اون موقعیت کاری رو پیش میبرم 

حتی به راه هایی که میتونه اون شرایطو رقم بزنه هم فکر میکردم که خودمو قانع کنم این اتفاق شدنیه پس بذار بهش فکر کنم 

خیلیاشم چیزای خاصی نبوده ولی شبیه به تصوراتم پیش رفته 

اینم نبود که بخوام حتما اتفاق بیفته حتی یه جاهایی میگفتم اصن مهم نیس چی بشه ولی من دوست دارم اینطوری بشه یا اینطوری خیلی خوبه بذار فکر کنم اتفاق افتاده چه بیفته چه نیفته من بهش حس خوبی دارم پس بهش فکر میکنم 

نیاز نیس مثل یه تکلیف بهش نگاه کنی و هر روز بهش فکر کنی کافیه بهش مطمئن باشی و فقط برای پیدا کردن حس خوب خودت هروقت بهش نیاز داشتی تصورش کنی

بلهولی این برگه همیشه جلوی چشمم بود روی میزی که روش درس میخونمدر سال کنکور دچار این مشکل شده بودم که ...

درسته باور آدم خیلی تاثیر داره اگه باورت منفی باشه همه جا هم بنویسی من میتونم اما بهش باور نداشته باشی بی فایدس 

قانون جذبم بر پایه باور آدماس اتفاقایی رو میتونه رقم بزنه که برای اطرافیان عجیب باشه ولی خود شخص باور عمیقی بهش داشته باشه نوشتنم بی تاثیر نیس ولی رو باور و اعتماد به نفست بیشتر کار کن 

راه هایی برای رسیدن به اهدافت پیدا کن که واقعی و موثر به نظر میان که کم کم باور کنی خواستت شدنیه از یه جا به بعد با انرژی و تصورات مثبت کارت رو پیش ببر

نه ایمان داشتن بهش حالا به هر طریقی

قانون جذب هم همون ایمان به خداعه ذیگه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نه اونقدرا پیچیده مثلا دوس داشتم یه اتفاقی بیفته ولی درعین حال امید زیادی داشتم بهش اینطوری که انگار ...

اهان خیلی ممنون عزیزم

فقط من مشکلم اینه که اصلا حسمو نمیتونم خوب نگه دارم اصلا احساسم خوب نیست اصلا نا خودآگاه یه شکی تو دلمه که مثلا باخودم میگم نکنه اتفاق بدی بیفته نکنه اونطور که میخوام نشه یجورایی بهش مطمئن نیستم دست خودمم نیست هرکار میکنم این حسه تغییر نمیکنه چیکار باید بکنم برای این وضعییت؟ 😞

ببین من اصلا نمی دونستم این قانون وجود توی 10 سالگی که پرسیدم خونه چنده و اون موقع قیمت ها ثابت گفتم ...

وای چه جالب ینی دقیقا همون که تصور میکردی شد با اینکه بچه بودی و چیزی از این قانون نمیدونستی؟

اهان خیلی ممنون عزیزم فقط من مشکلم اینه که اصلا حسمو نمیتونم خوب نگه دارم اصلا احساسم خوب نیست اصلا ...

طبیعیه این احساسات این شک چیزیه که تو وجود همه وجود داره

فقط بگو هرچی شد شد من دوست دارم مثبت فکر کنم حتی اگه چیزی که بهش فکر میکنم شدنی نباشه همینکه تصورش بهم حس خوبی میده پس بهش فکر میکنم

فکر کردن به چیزایی که دوس داری توی موقعیتایی که بهش نیاز داری مثل یه دارو میمونه بهت حس خوب میده 

مثلا شبا قبل اینکه خوابت ببره فکرای مثبت کن فرکانس امواج مغزی موقع خواب تو حالتی هس که این فکرا اثر بیشتری میذارن 

عیب نداره خانماول ایمانتون‌رو به خدا قوی کنید بعد باورتونو بعد پذیرش و بعد معجزه قانون جذبحتما جواب ...

من ایمانم به خدا خیلی ضعیف شده یه ناامیدی تو وجودم هست و هیچ جوره هم نمیتونم درستش کنم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم