2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 73 پست
مثلا چیکار کردین ؟ یا تکنیک خاصی رو انجام دادین اگه اره چه تکنیکی رو انجام دادین ؟ میشه به منم بگین ...

پیچ اقای حسین ائورا رو فالو کنید توضیح میده

نکتش اینه برای رسیدن به چیزی ، چیزی که هستین مهمه نه چیزی که بیان میکنید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از راهنماییتون عزیزم میشه ایدیشو بذارید اینجا

اقا هستم

توی اینستا سرچ کنید

hosein _ aura

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بیشتر از چیزی که فکرشو کنی میتونه تاثیرگذار باشه من تو یه سری موقعیتا تجربش کردم کافیه به موضوعی که ...

فقط تصورش کردی و برات افتاده ؟ فقط اینکارو برای اتفاق افتادنش انجام دادی؟ و اینکه هر روز مثلا باید تصور کرد؟ 

چی بزنم موضوع سرچ رو ؟

مثلا کیا ازقانون حذب نتیجع گرفتن درنی نی سایت

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

حقیقتا نمیدونم قانون جذبه یا حماقت خودمولی من سال کنکورم یه برگه چسبونده بودم به میزم با این متن: تص ...

به نظرم این جذب نیس اتفاقا خیلی از مشاورا توصیه میکنن تا زمانی که وقت دارید به این چیزا فکر کنید بلکه باعث بشه قدر زمانتون رو بدونید و ازش استفاده کنید چیز بدیم نیس 

جذب بیشتر برا چیزایی هس که تو دوست داری اتفاق بیفته و مدام در آرزوش به سر میبری و خب تلاشتم میکنی (البته یه سری جنبه هاش تلاش خاصی نمیخواد مثلا دوس داری یه موقعیت پیش بیاد و واقعا پیش میاد جذب بیشتر برا اینا جواب میده) 

وگرنه برعکسشم هس کسی همش در خیال رتبه شدن هس و اینو جای به جای اتاقش مینویسه وقتی تلاش نکنه محاله بهش برسه

یه چیزیم این وسط هس به نام ترس ممکنه از چیزی بترسی و انقدر به نتیجه چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده فکر کنی که استرست بهت غلبه کنه و نذاره به نتیجه مطلوب برسی و این خودتی که پیشاپیش اون اتفاق رو رقم میزنی 

ولی تو هر موقعیتی میتونی از این قانون به نفع خودت استفاده کنی👌

خیلی ممنون از راهنماییتون معذرت میخوام فک کردم خانوم هستین

عیب نداره خانم

اول ایمانتون‌رو به خدا قوی کنید بعد باورتونو 

بعد پذیرش و بعد معجزه قانون جذب

حتما جواب میگیرن

به نظرم این جذب نیس اتفاقا خیلی از مشاورا توصیه میکنن تا زمانی که وقت دارید به این چیزا فکر کنید بلک ...

بله

ولی این برگه همیشه جلوی چشمم بود روی میزی که روش درس میخونم

در سال کنکور دچار این مشکل شده بودم که ناخوداگاهم اصلا قبول نمیکرد که تلاشام نتیجه داره

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍