2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 73 پست
وای چه جالب ینی دقیقا همون که تصور میکردی شد با اینکه بچه بودی و چیزی از این قانون نمیدونستی؟

بله نمی دونستم قانون جذب معلم ریاضی کلاس 12 گفت تازه اونجا فهمیدم این قانون وجود داره دقیقا همون شد ولی سختی کشیدیم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
ازش نتیجه گرفتین ؟ از سابلیمینال؟

سابلیمینال  خیلی مورد اعتماد نیست حتی ممکن هست بعضای هاشون شیطانی باشن خیلی مراقب باش من یه گوش دادم سر درد در حد مرگ داشتم توبه کردم به درگاه خدا و نذر کردم حالم بهتر شد گوش نده 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی سرچ ساده کنی میفهمی، تو همین نی نی سایت اصلا یکی تاپیک زده بود گوش داده بود افکارشو یکی کنترل میگ ...

وای خدایا چه بد ... ممنونم که اطلاع دادین بهم من میخواستم گوش بدم نمیدونستم انقدر خطرناکه 

وای خدایا چه بد ... ممنونم که اطلاع دادین بهم من میخواستم گوش بدم نمیدونستم انقدر خطرناکه

اصلاااا گوش نده فکرتو کنترل میکنن

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
برای اینکه ایمانمو درس کنم چیکار میتونم بکنم یعنی چه کاری انجام بدم ؟

عاشق خودت باش 

خودت رو دوس داشت باش اونوقت با خدا اشتب میکنی

خدارو بیشتر از هر لحظه حس میکنی

فقط خدا همین و تمام

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

خیلی ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم خانم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .