2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد طلاقم بدهه😭😭😭

2720 بازدید | 129 پست

تو رو خدا یکی کمکم کنه کم آوردم من دوسش دارم اما اون نه دیگه التماس کردم کنارش بخوابم نذاشت😭😭😭سر اینکه من سه روز پیش بهش گفتم چرا با دوست دختر سابقت رابطه داشتی سختمه فراموش کنم یکی کمکم کنه دارم به خودکشی فکر میکنم بگین چیکار کنم بترسم

مردا هرچی بیشتر خودتو بهشون بچسبونی دیرتر میشن 

محلش نزار بزار بره دنبال لیاقتش

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواجت داشته ؟؟ قبلا گفته قبول کرده بودی؟؟

نه بابا طلاق چیه الکی بازی در اورده

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خوب نپرس 

طلاقی نیستی چرا سوال بیخود میپرسی دختر اخه 

چند روز صبر کن درست میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

قبل ازدواجت داشته ؟؟ قبلا گفته قبول کرده بودی؟؟نه بابا طلاق چیه الکی بازی در اورده

نه قبلاً بهم نگفته تازه فهمیدم حتی فهمیدم تو نامزدیمون وقتی دختره رفته سمتش برگشته گفته از تو بهترم هست و یه عکس با دختر چشم سبز و خودش نشون داده به دختره

چرا اینقدر تو گذشته زندگی میکنی بهتره خودتو سرگرم کن که کمتر فکر و خیال کنی بعدم بهتره شوهرتو بی محل کنین خودش میاد سمتت خودکشی مال آدمای ضعیفه نهایت اینه میذاری میری دیگه از جون که عزیزتر نیست

خیلی سخته جدایی عاطفی... 😭

ولش کن یه دو سه روز خودتو با بیرون رفتن و گوشی گردی مشغول کن... 

پیش مشاور خوب برو.. 

بعدشم اگر طلاقت داد... اولش خیلی سخته اما کم کم عادت میکنی... 

و دیگه اینکه اگه میتونی حرمت خودتو حفظ کن... تو فاصله بگیر انقدر نچسب بهش... 

بالاخره که میخواد طلاقت بده پس اول تو فاصله بگیر