2777
2789
عنوان

داداشم میگه زوده برا اذدواجت

1155 بازدید | 84 پست

دلم براش میسوزه من کلا خیلی دل رحم هستم

آشپزیشو من میکنم چون مامانمون نمیتونه کار کنه

لباساشو من میشورم، حتی پاهاشو من ماساژ میدم چون واریس داره

کلا خیلی از داداشمو مامانم مراقب میکنم

الان خاستگار اومده داداشم نمیزاره اذدواج کنم و کل فامیل هم فهمیدن دلیلش اینه که من کاراشو انجام میدم

داداشم 39 سالشه خیلی براش خاستگاری رفتیم رو همه دخترا عیب میزاره

حتی من خاستگارمو که قبول کردم بغض کرد دلم براش خیلی سوخت و دوبارع گفتم نه به خاستگارم

چه غلطی کنم؟؟؟ دلم مرگ میخاد

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
اشتباه کردی

داداشمو چیکار کنم تو باشی تا اخر رو حرف خودت میمونی؟؟؟ میدونم اگه خاستگارمو قبول کنم خیلی قراره تو روم وایسه و اذیتم کنه

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک پرستار میگیرفتین نباید خواستگارهاتون رد کنین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
داداشمو چیکار کنم تو باشی تا اخر رو حرف خودت میمونی؟؟؟ میدونم اگه خاستگارمو قبول کنم خیلی قراره تو ر ...

عزیزممم تو همه جوره وظیفتو انجام دادی دیگه کافیه باید دیگه ب خودتم فک کنی داداشتم زن بگیره خب مگه تو دل نداری فردا پس فردا تنها بمونی میتونی از پس خودت بربیای تا جوونی برو سرزندگیت

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
عزیزممم تو همه جوره وظیفتو انجام دادی دیگه کافیه باید دیگه ب خودتم فک کنی داداشتم زن بگیره خب مگه تو ...

نه دلم زندگی خودمو میخاد اصلا نمیفهمه

چند سالته؟چرا داری با خودت اینجوری میکنی دختر

28 سالمه، نابود شدم بخدا از بس یکماهه دارم حرص میخورم هر دو سینه هام یک ماهه درد میکنن همش بخاطر فکرو خیاله

یک پرستار میگیرفتین نباید خواستگارهاتون رد کنین

دیگه فلج نیست که براش پرستار بگیرم الان خاستگارم خیلی گیر داده و منو میخاد توروخدا یکم راهنماییم کن

من اولش به داداشم میگم میخام برم تا ناراحتیشو میبینم سریع حرفمو عوض میکنم

28 سالمه، نابود شدم بخدا از بس یکماهه دارم حرص میخورم هر دو سینه هام یک ماهه درد میکنن همش بخاطر فکر ...

داداشت خودخواه واقعا...تا کی میخوای بمونی کارای اونا رو بکنی پس خودت چی

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»

خیلی خیلی اشتباه کردی برادر شما در آستانه ۴۰ سالگیه الان نه فردا نه پسفردا ازدواج میکنه میره سر خونه و زندگیش شپا میمونی و تنهاییات و فرصت های سوختت این به کنار برادر شما سنش از مراقبت خیلی گذشته تا آخر عمرشم بخواد همینجور مجرد بمونه هم دیلیلی نداره یکی لباساش و براش بشوره و غذا درست کنه مگر خودش شله

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

خب گوش نکن تو بری مجبور میشع زن بگیره

دقیقا افرین اصلا با موندن خودم به اونم دارم ظلم میکنم، ببین من بهش میگم میخام اذدواج کنم تا قاطی کردن و ناراحتیشو میبینم سریع نظرم عوض میشه بهش میگم نه اذدواج نمیکنم توروخدا یکم دعوام کن