2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد طلاقم بدهه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 129 پست
قراره فردا برم خونه بابام میگه رفتی نمیخوام بیای تا برگه طلاق بهم گفت بی شرفی بخاطر به دختر دیگه

ولش کن بگیر بخواب ادامه نده 

ما هم چند ساله شنبه شنبه میخوایم بریم طلاق 

هنو اون شنبه نیومده 

ول کن دختر ترسو نباش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

رفته بود خاستگاری دختره عاشق هم بودن بالای دختره نداده بود🙂

اهان پس اینطور 😐

خب اگه رابطه داشتن که میدادن بهش بزورم میدادن .حالا میگه اومده پسش زده پس دیگه براش وجودش ارزشمند نیست

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قراره فردا برم خونه بابام میگه رفتی نمیخوام بیای تا برگه طلاق بهم گفت بی شرفی بخاطر به دختر دیگه

نه نری ها 

تا برگه طلاق رو بهت نداد از نظر قانونی نباید از خونه ات بری

اگه بری هیچ حق و حقوقی بهت نمیدن

بگو هر وقت برگه طلاق رو گذاشتی کف دستم اونوقت میرم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

خب تو خودتو برای چه سگی داری داغون میکنی اصلا وقتی ماجرای رابطه شو با رلش فهمیدی باید خودت طلاق میگرفتی اخه تو برای کی میخوای خودکشی کنی دیوونه طلاق بگیری راحتی اینجوری اگه باهاش باشی هرروز داغون تر میشی بعد جدا شدنت آروم میشی بی عقل نباش 

نمیتونم عاشقشم لعنت بهش اما اون نه بهم گفت از همون اول یه هوس بودی داره قلبم میاد بیرون

یه چندروز برو خونه مامانت نه به حالت قهر بگو میخوام پیش مامانم باشم مطمئن باش دلش برات تنگ میشه میتونی اگر اعتقاد داری سوره زلزله رو تا جایی که میرسه به اشتاتا ۲۱ بار روی ۲۱ دونه فلفله سیاه بخونی بعد بسوزونی معجزه میکنه واسه محبت