تو رو خدا یکی کمکم کنه کم آوردم من دوسش دارم اما اون نه دیگه التماس کردم کنارش بخوابم نذاشت😭😭😭سر اینکه من سه روز پیش بهش گفتم چرا با دوست دختر سابقت رابطه داشتی سختمه فراموش کنم یکی کمکم کنه دارم به خودکشی فکر میکنم بگین چیکار کنم بترسم
قراره فردا برم خونه بابام میگه رفتی نمیخوام بیای تا برگه طلاق بهم گفت بی شرفی بخاطر به دختر دیگه
ولش کن بگیر بخواب ادامه نده
ما هم چند ساله شنبه شنبه میخوایم بریم طلاق
هنو اون شنبه نیومده
ول کن دختر ترسو نباش
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
قراره فردا برم خونه بابام میگه رفتی نمیخوام بیای تا برگه طلاق بهم گفت بی شرفی بخاطر به دختر دیگه
خب تو خودتو برای چه سگی داری داغون میکنی اصلا وقتی ماجرای رابطه شو با رلش فهمیدی باید خودت طلاق میگرفتی اخه تو برای کی میخوای خودکشی کنی دیوونه طلاق بگیری راحتی اینجوری اگه باهاش باشی هرروز داغون تر میشی بعد جدا شدنت آروم میشی بی عقل نباش
نمیتونم عاشقشم لعنت بهش اما اون نه بهم گفت از همون اول یه هوس بودی داره قلبم میاد بیرون
یه چندروز برو خونه مامانت نه به حالت قهر بگو میخوام پیش مامانم باشم مطمئن باش دلش برات تنگ میشه میتونی اگر اعتقاد داری سوره زلزله رو تا جایی که میرسه به اشتاتا ۲۱ بار روی ۲۱ دونه فلفله سیاه بخونی بعد بسوزونی معجزه میکنه واسه محبت