2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد طلاقم بدهه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 129 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دیگه نمیکشم دو روزه غذا نخوردم و اون سه شبه از حرفش پایین نمیاد

دختر خوب

شما زیادی داری وابسته خودت رو نشون میدید

حرف دوستان رو هم گوش نکن که هی میگن طلاق

مگه زندگی الکیه

اون آقا قبلا یه غلطی کرده

الان شما رو خواسته که باهات ازدواج کرده

چرا هی گذشتشو شخم میزنی؟

به غرورش برخورده اینارو مطرح میکنی

البته حرفایی که میزنه و رفتارش خیلی اشتباهه ها

ولی شما بزرگی کن

امضامو بخون

شرکت تو این دوره خیلییی برات واجبه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
یه چندروز برو خونه مامانت نه به حالت قهر بگو میخوام پیش مامانم باشم مطمئن باش دلش برات تنگ میشه میتو ...

اشتتا چیه ؟

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

چقدربچه ای .دلسوزانه میگم.توروخدا اشتباه منو نکن سنت کمه ۱۰سال پیش من مثل توفکر کردم و۱۰ساله تاوان اخلاق گوه اینو میدم.چون سنم کم بود عین الان توفکر میکردم و مثل سگ پشیمونم.

دختر توباید طلبکار باشی نه اون.انقدر نپیچ بهش.تموم کن این ازدواج اشتباهواین اخلاق نداره.بعدم رتبطه جنسی برای من قابل قبول نیست اتفاقا نجس اونه‌ بسه بیابیرون از این ذلت.من بودم همون روزاول من درخواست طلاق میدادم آبروشم میبردم مردم بفهمن چرا طلاق گرفتم عوق.فکر کردی تحفه س دیگه گیرت نمیاد.اون رفته خطاکرده بعد اون طلبکاره.عجبا.از بس تو رو دادی‌ توام

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
جدیدا تو رابطه از دخترای دیگه حرف میزنم مردن خودمو دیدم با چشمام شکستم کمرم شکست اما بازم می‌خوامش ب ...

من فقط متوجه نمیشم اگر اینقدر ناراحتی چرا همش آخر صحبتات استیکر خنده و خوشحالی رو میزاری ؟

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

دختر خوبشما زیادی داری وابسته خودت رو نشون میدیدحرف دوستان رو هم گوش نکن که هی میگن طلاقمگه زندگی ال ...

فعلا که اومدم خونه بابام و بهم پیام داده دیگه نیا و به بابام هم زنگ زد که دیگه دخترتو نمیخوام

فعلا که اومدم خونه بابام و بهم پیام داده دیگه نیا و به بابام هم زنگ زد که دیگه دخترتو نمیخوام

جهنم که نمیخواد‌توام بگو چرا نمیخواد.بگو مچشو باز کردم فهمیدم با دروغ اومده جلو و رابزه جنسی داشته این برای من قابل قبول نیست بهش گفتم من زمان میخواد تا بپذبیرم وشوکه شدم.اقا دست پیش گرفته.آبرو براش نذار میدونی چرا اگر عین ادم بهت حق میداد و درست رفتارمیکرد میگفتم ببخشش و زندگیتو کن وحفظ آبزو کن فراموش کن ولی چون طلبکار وپرروئه توقهپع داره مدال بهش بدی میگم بزن زیر همه چی ولش کن

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
شاید باورت نشه ولی من توی یه هفته هشت تا قرص اورژانسی خوردم و بعد ها فهمیدم ممکن بوده ایست قلبی کنم ...

وای یا خدا چه خبره قرص اورژانسی سالی یکی هم زیاده براش انقدر عوارض داره نکن اینکارو دختر تموم هورموناتو بهم میریزه 

کاربری قبلیم با ۷ سال سابقه تعلیق شد🥺
شوهرم می‌گفت بچه نمیخوام یا بخور یا اگه بچه دار شدی سقطش میکنی و کاندوم هم استفاده نمیکرد

شوهرت یه حیوونه عشق و عاشقی رو ولش کن یادت میره طرف عزیزش میمیره باهاش کنار میاد اینکه جدا شدن از یه حیوونه مطمئن باش با گذشت زمان همه چی رو فراموش میکنی ولی حتی یه روز بیشتر کنار این حیوون نمون که یه روزشم زیاده اتفاقا خدا دوست داره که زود داری جدا میشی بد به حال اون دختری که همچین کثافتی عاشقشه 

کاربری قبلیم با ۷ سال سابقه تعلیق شد🥺